• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapetkonst med kaktus

Kaktusar är en oumbärlig del av vår interiör. Där vi brukade associera denna växt med torra och torra ökenmarker har den nu blivit ett verkligt måste för hemmet. En stor kaktus som blickfång i vardagsrummet, små söta kaktusar på fönsterbrädan eller en hängande kaktus över bokhyllan. Du kan göra vad som helst med det hela. Vi vill lägga till ett nytt perspektiv för ditt statement: kaktusar på väggen med en vacker kaktustapet. 

Sortera på

12 artiklar

per sida
Sortera på

12 artiklar

per sida

Fototapet av kaktus

Hos oss kan du köpa olika typer av kaktustapet. Naturligtvis har vi fototapet av kaktus i grönt. Men vi har också tapeter av röda kaktusblommor och tapeter av en kaktus i solnedgången. Den inställningen skapar en helt annan färgpalett. I vårt sortiment hittar du också ett antal exempel på kaktustapet i svart och vitt. En av dem är ett mycket fint tryck med minikaktusar i svart för en vit bakgrund. Detta mönster lyser upp vilket utrymme som helst utan att skapa ett överflöd av färg. Är färg precis vad du vill ha? Gå då till designen av gröna kaktusar med ljusrosa blommor. På så sätt skapar du en lekfull effekt. Du deltar inte bara i de senaste levande trenderna, utan lägger till en skopa ovanpå dem.

Kaktusinteriör tapet

Tack vare det stora utbudet av kaktustapet finns det en lämplig för varje interiör. Visserligen är kaktusar särskilt ett populärt objekt i tuffa, industriella och moderna livsstilar. Men tack vare de färgglada färgerna passar de verkligen bra med bohemiska, vintage- och retrointeriörer. Och även i basic, minimalistiska och skandinaviskt dekorerade utrymmen är fototapet med kaktus ett välkommet tillskott. Oavsett om du placerar tapeten i en restaurang, ett hem eller kontor. Du ger verkligen ett utrymme för alla slags rum.

Kaktustapet efter mått

Om du har valt ett vacker kaktustapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din kaktustapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.