Trädtapet

Med drömmande tapeter av träd tar du in naturen från utsidan. Med hjälp av trädtapet kan du skapa ett atmosfäriskt utrymme på nolltid. Det gör det till ett lämpligt föremål i ditt sovrum, massagesalong eller yogaskola. På Fototapet hittar du tapeter med träd i alla former och storlekar. Från björkar till en bambuskog. Och från ritade träd till närbilder av en trädstam. Men också träd i solnedgången, träd med blå himmel eller träd med blommor. Vi har också trädtapet i svartvitt, sepia eller bara i färg.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 164

Sida
Härligt träd med grönt gräs
Grön barrskog
A sense of spring
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 164

Sida
Trädtapet

INSPIRATION FÖR TRÄDFOTOTAPET

Fototapet med träd kan ha olika funktioner i ett rum. Till exempel skapar du en oas av lugn med tapet av dimmiga tallar, en blommande gren eller blommande pilar i dimman. Lys upp ditt barns rum med rosa blommor på träden, en design av träd i glada färger eller ett vackert träd i solen. Och komplettera din urbana djungel med en fotografisk tapet av palmer i vinden, en stig genom djungeln eller en bro genom skogen. En fördel: du behöver inte vattna dessa tryck.

TAPETTRÄD KOMBINERADE

Vill du att trädvalet som du väljer ska sticka ut? Kombinera det då på rätt sätt. Trädtapeter går till exempel mycket bra i kombination med naturliga material. Som ett träbord, ett ekgolv eller en rottingmatta. Det är också trevligt att låta bladets gröna del komma tillbaka någon annanstans i inredningen. Till exempel i tillbehör som ljus, dekorativa kuddar eller levande växter. Möjligheterna med trädtapet är oändliga.

TAPET MED TRÄD EFTER MÅTT

Om du har valt en vacker trädtapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din trädbakgrund på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt in i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.