• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med apor och apdjur

Älskar du naturen, eller kanske till och med apor specifikt? Då är aptapeter verkligen för dig. Vi har fototapeter av en brun capuchin apa på ett palmblad i vårt sortiment och en imponerande närbild av en gorilla i svart och vitt. Detta gör verkligen ett statement på väggen. Föredrar du ett gulligt tryck fullt av ljusa färger? Ta sedan en titt på aptapet i akvarell, eller tapeten med apor och tropiska blad. Du kan också hitta dessa i vår omfattande samling på Tapet.com.

Sortera på

31 artiklar

per sida
Cheeky Monkeys
Designer Collection
Kikki Belle
Jungle Orangutan
Designer Collection
Apor och flamingos
Designer Collection
Lemonwalls
Mandrill Porträtt
Designer Collection
Tropical Chimpanzee Porträtt
Designer Collection
Keeping secrets
Designer Collection
Jungle Chimpanzee
Designer Collection
Tropical Chimpanzee
Designer Collection
Jungle Lemur
Designer Collection
Jungle Lemur Portret
Designer Collection
Apor och flamingos i grönt
Designer Collection
Lemonwalls
Sortera på

31 artiklar

per sida

Aptapeter i alla former och storlekar

Varje typ av aptapeter har ett helt unikt utseende. Till exempel fungerar fototapeten av gorillan som ett konstverk i naturlig storlek på väggen. Tänk dig själv i djungeln med capuchin aptapeter. Skapa en romantisk atmosfär med mönstren av aptapeter. Och förgyll ett rum med den glada apan gjord av akvarell. Så tänk noga på det utseende som bäst passar rummet du ska tapetsera och avsluta det snyggt.

Gör ett statement med apfototapeter

Oavsett vilken version du väljer, kommer det att vara ett showpiece i utrymmet utan tvekan. Fototapeter av apor är ett riktigt blickfång i din interiör. Och det är också multifunktionellt. Du kan använda denna tapet för att skapa ett stort djungelrum, till exempel. Ger en hel del färg i ditt hem med bara några remsor. Och bryter upp en lång vägg eller stort utrymme på ett smakfullt sätt. Så, vad väntar du på? Gör snabbt ditt val och tapetsera det!

Aptapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker aptapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet omedelbart. Vi skriver ut din aptapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.