• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med buffel

Gör ett statement hemma med en buffelväggmålning. Dessa imponerande djur är mer än fotogeniska och buffeltapeter är ett verkligt konstverk. På Tapet.com hittar du en omfattande kollektion av buffeltapeter. Från närbilder till landskapsbilder med buffel. Och från svartvita tryck till sådana i de vackraste färgerna. 

Sortera på

7 artiklar

per sida
Sortera på

7 artiklar

per sida

Tapet med bufflar i alla former och storlekar

Vi har buffeltapeter i alla former och storlekar. Det gör att det alltid finns något som passar dina önskemål och inredning. Vad sägs till exempel om en svartvit väggmålning av amerikansk buffel vid ett vattenhål? Eller en närbild av en buffel som tittar upp? Också fint: en buffel i det höga gräset som betar. Letar du efter buffeltapeter för att sätta lite färg på ditt hem? Ta då en titt på färgkollektionen. Vi har till exempel en vacker väggmålning av buffel i dimman i den uppstigande solen. Men också vattenbuffel på en äng med gröna nyanser. Och en närbild av en buffel på en äng full av högt gräs.

Upptäck de många möjligheterna med fototapeter med buffel och välj ett exemplar som passar bra till dig och resten av ditt hem. Så att du kan njuta av en av de mest speciella varelserna i naturen varje dag.

Buffeltapet i din interiör

Buffeltapeter är ett riktigt blickfång. Du kan täcka en hel vägg med det, eller bryta av längden på en vägg på ett snyggt sätt. Buffeltapet kommer till sin rätt när du stylar den på rätt sätt. Både fototapeter av buffel i svartvitt och i färg kan kombineras bra med naturliga och lätta material. Som till exempel trämöbler och en kohud på golvet. Gillar du mer färg? Välj då en eller två accentfärger. En bra idé är att få en ton från trycket med en buffeltapet i färg som kommer tillbaka på andra sätt. För den thailändska buffeln vid solnedgången, till exempel, är detta den orange färgen på den nedgående solen. Måla till exempel en vägg i den här färgen, placera kuddar på soffan i den färgen och hitta en blomkruka i samma nyans.