• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet Djurskinn

Letar du efter en vacker tapet med djurtryck? I vårt sortiment hittar du olika typer av tapeter med djurtryck. Fint i barnrummet, vardagsrummet, hallen och toaletten. Med djurtryckstapeter kan du enkelt lysa upp alla utrymmen i huset. Upptäck möjligheterna på Tapet.com och ge ditt rum en grym makeover. På så sätt föreställer du dig själv i djungeln eller tropikerna varje dag.

Sortera på

40 artiklar

per sida
Sortera på

40 artiklar

per sida

Tapet med djurtryck av alla sorter

Djurtryckstapeter finns i många former och storlekar. Från tigertryck till krokodiltryck och från leopardtryck till pantertryck. I vårt sortiment hittar du också till exempel ett tropiskt djurtryck i djungeln, med djur som leoparder, tvättbjörnar och apor. Också trevligt: djurtryckstapeter med ett leopardtryck i bakgrunden och en tukan med tropiska blad i förgrunden. Eller vad sägs om den tropiska buketten med palmblad, orkidéer och ett djurtryck i bakgrunden? Du ser: med djurtryckstapeter kan du gå i alla riktningar!

Djurtryckstapeter i barnrummet

Tapeter med djurtryck kan appliceras var som helst i huset. I sovrummet, vardagsrummet, hallen och toaletten. Men den stora favoriten för djurtryckstapeter är utan tvekan barnrummet. Inte minst eftersom djungelrum är så hippa. Väljer du en tapet med djurtryck i barnrummet? Ta då temat hela vägen. Lägg ett fint påslakan med djurtryck på sängen, placera några fina växter i rummet och avsluta det hela med äkta djur från djungeln på tapet. På så sätt skapar du en helhet och din fototapet med djurtryck kommer ännu mer till sin rätt.

Djurtryckstapet styling

Vill du använda tapeter med djurtryck i ett annat rum? Då kan ett djungeltema vara lite mindre lämpligt. Men även då kan du använda några praktiska knep för att säkerställa att tapeten med djurtryck passar perfekt in i helheten. Oavsett om du har en modern, industriell eller romantisk inredning. Vårt gyllene tips: ta ett element från tapeten och låt det återkomma på andra ställen i inredningen. Det kan till exempel vara färgen eller det specifika tryck du har valt. Bearbeta detta bland tillbehör, som kuddarna i soffan, tavlorna på väggen och till exempel gardiner. På detta sätt säkerställer du en enhetlig känsla.

Upptäck ännu fler djurtapeter

Älskar du djurtapeter, men har inte hittat det du letade efter här ännu? Ta en titt på resten av vår hemsida. Vi har verkligen djurtapeter i alla former och storlekar. Föreställ dig själv i djungeln med djungeltapeter och upplev de största äventyren i ditt eget hem. Gå förbi ett vattenfall varje dag, beundra aporna i träden och förundras över de vackraste palmbladen du någonsin har sett. Du kan också välja  naturtapeter från till exempel skogen, havet eller bergen. Med detta kan du koppla av på ett underbart sätt. Eller skapa väldigt coola effekter med 3D-tapeten från vår kollektion. Det ser till exempel ut som att en elefant promenerar in i ditt vardagsrum, ett fantasilejon visas på väggen, eller som att det finns en giraff med en ljusstake i ditt vardagsrum.