• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Flamingos på fototapet

De är rosa, de är eleganta och de är trendiga. Det finns bara en sak vi kan prata om här: flamingos. Är du galen i dessa fåglar och skulle du vilja beundra dem varje dag? Då är flamingotapeter verkligen något för dig. Hos Tapet.com hittar du olika typer av tapeter med flamingos. Från verklighetstrogna flamingofototapeter till en glad flamingotapet till barnrummet. Upptäck möjligheterna med flamingotapeter och beställ din favoritdesign direkt online.

Sortera på

16 artiklar

per sida
Photographic ode to Monet
Designer Collection
Family flamingos
Designer Collection
Serenity II
Designer Collection
Flamingo
Designer Collection
Flamingo Family
Designer Collection
Sortera på

16 artiklar

per sida

Flamingotapeter i alla storlekar

Vi har som sagt flamingotapeter i alla möjliga sorter och storlekar. Från fototapet med två karibiska flamingos framför en mörk bakgrund. Till flamingofototapeter med rosa fåglar framför ett blått hav. Också vackert: ett helt gäng flamingos vid en rosa solnedgång eller under den gyllene timmen. Och vad skulle du tycka om en närbild på flamingofjädrar? Föreställ dig det förstorat på väggen. Det är nästan konstnärligt, så vackert.

Flamingotapet för barnrum med mer

Förutom flamingofototapeter hittar du även olika tryck och mönster med flamingos i vår kollektion. Som en illustration av en rosa tropisk djungel. En djungeltapet med flamingos, tukaner och palmblad. Och tryck med flamingos och fjädrar på mintgrön bakgrund. Du hittar även flamingotapeter med mönster i svart och vitt, i färger som grönt, gult och såklart rosa. Den perfekta flamingotapeten för ett barnrum, men så mycket mer mångsidig. För låt oss inse det: det här är också väldigt fint i ditt eget sovrum, ditt hemmakontor eller på toaletten. Det kommer att lysa upp alla rum.

Flamingofototapetstyling: tips & tricks

Efter att ha satt upp flamingofototapeter på väggen är det dags för stylingen. Se till att kombinera din flamingotapet med resten av din inredning på rätt sätt. Satsar du på ett upptaget mönster? Håll gärna resten av din interiör lite lugnare. Välj en fototapet med flamingos? Sedan kan du leka med ett inslag av tapeten. Ta till exempel en färg från trycket och låt det återkomma i din inredning. På så sätt skapar du enighet och allt passar ihop på ett smakfullt sätt. Detta gör också din flamingotapet till ett riktigt blickfång.

Skräddarsydd flamingotapet

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi mottagit din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven I exakt storlek.