• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med insekter och fjärilar

Om en fjäril flyger förbi, lockar den alltid uppmärksamhet. Tack vare de vackra färgerna, elegansen i de flaxande vingarna och det ljusa utseendet. Fjärilar är förmodligen de vackraste insekter som finns. Men också blommor och bin bildar tillsammans en vacker syn. Skulle du vilja ha fototapeter av fjärilar, eller tapeter med insekter, för att lysa upp en vägg i ditt hem? Då har du kommit rätt vid Tapet.com.

Sortera på

53 artiklar

per sida
Fyra fjärilar på blommor, Paulus Knogh
Rijksmuseum
En blommande buske med två exotiska fjärilar
Rijksmuseum
The Lady of Lothlorien
Designer Collection
Swallowtail beauty
Designer Collection
Pattern of Nature
Designer Collection
Curve
Designer Collection
Butterfly in the Morning with Bokeh
Designer Collection
Last Light
Designer Collection
Naturens mönster
Designer Collection
Brun fjäril i abstrakt
Designer Collection
Ladybird som sitter på en maskros
Designer Collection
Ladybird på en ringblomma
Designer Collection
Påfågel fjäril
Designer Collection
Rosa skalbagge på en maskrosblob
Designer Collection
Rosmarinbagge med lavendel
Designer Collection
Vit fjäril i ljuset
Designer Collection
Ladybird på ett grässtrå
Designer Collection
Golden Deer
Designer Collection
Sortera på

53 artiklar

per sida

Tapeter med fjärilar och insekter

Först av allt har vi ett vackert tryck av blommor och fjärilar i akvarell. Denna tapet är lugn, romantisk och färgstark. Absolut ett blickfång om du använder den för att tapetsera en komplett vägg. Vill du hellre ta det lite mer subtilt? Satsa då på våra tapetcirklar. Vi har vackra fototapeter av fjärilar i en rund form, som du kan fästa på väggen som ett riktigt konstverk. Det ger en subtil effekt. Vi har också tapeter med insekter, som nyckelpigor, bin, blommor och fåglar. Slutligen, ta en titt på vår samling av fototapet med blommor, som inkluderar alla typer av insekter i stilleben. I vårt sortiment hittar du inte bara tapeter med fjärilar, utan även med fåglar och insekter. På så sätt kan du ta med utsidan in.

Symbolik fjärilstapet

I princip är tapeter med fjärilar, insekter och fåglar lämpliga för alla rum. Vad gäller design och färg finns det alltid en variant att hitta som passar din inredning och smak. Det tar rummet till en högre nivå på grund av de vackra färgerna. Men också på grund av symboliken. Fjärilar står för frihet. Så snart en larv förvandlas till en fjäril, är den fri från sitt skal och kan sprida sina vingar för att flyga vart den vill. I denna mening påminner fotot tapet av fjärilar dig varje dag för att njuta av den frihet du har. Även som människa. Vackert, va?

Fjäril- och insektstapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker fjäriltapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fjäril eller insektstapet på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.