• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Kakaduatapet

Med sitt gula krön, krökta näbb och vackra vita fjädrar är en kakadua en fröjd att titta på. Och inte bara det: kakaduor är också en av de mest tillgivna av alla papegojor. Det gör dem till ett älskat husdjur. Älskar du kakaduor? Då kan kakadutapeter förutom det riktiga djuret också vara något för dig. Hos Tapet.com hittar du tapeter med kakaduor i alla former och storlekar. Se utbudet och upptäck möjligheterna med kakadutapeter.

Sortera på

17 artiklar

per sida
Jungle Cockatoo
Designer Collection
Sortera på

17 artiklar

per sida

Tapet med kakaduor i alla former och storlekar

En av våra favoriter är den mönstrade tapeten med kakaduor, dessa finns i olika typer av trevliga tryck. Vad sägs om tapeten med en kakadua med en tukan med tropiska blommor och blad mot en svart bakgrund? Detta kommer att lysa upp hela rummet på en gång. Vill du vara ännu mer färgstark än så? Då älskar du förmodligen det färgglada djurmönstret med kakaduor. Förutom en kakadua på denna tapet kan du också se apor, leoparder, tigrar, tukaner och kameleonter. Väldigt fint för barnrummet till exempel.

Lugna tapeter med kakaduor

Föredrar du att hålla det lite lugnare? Då kan du också välja en vacker bild av en kakadua på en gren i djungeln. Denna kakaduatapet har en gulvitrandig bakgrund och är i övrigt bara vit och svart. Även den mönstrade tapeten med kakaduor och tukaner i guld mot en mörkgrön bakgrund är ett bra alternativ om du inte vill göra det för färgstarkt när det gäller färger i huset.  Detta gör att du kan gå i alla riktningar: från vardagsrummet till sovrummet och från hallen till köket. Varje rum lyses upp.

Fototapeter med kakaduor

Som ett riktigt fan av kakaduor kan det vara så att du själv har tagit ett vackert foto av denna fantastiska fågel. Oavsett om du har gjort det under en resa till Costa Rica, ett besök i djurparken eller bara i din egen bur hemma, spelar inget av det någon roll. Om kvaliteten på fotot är tillräckligt bra kan du göra din egen kakaduafototapet. Det är väldigt enkelt.  Ladda upp ditt foto, ange storleken på väggen du vill dekorera med en vacker kakaduafototapet och gör din beställning. Vi bedömer om fotot är tillräckligt bra och i så fall får du din kakadutapet levererad till ditt hem så snart som möjligt. Innan du vet ordet av det kommer din egen kakaduafototapet att finnas på väggen.

Upptäck ännu fler djurtapeter

Älskar du djurtapeter, men har inte hittat det du letade efter här ännu? Ta en titt på resten av vår hemsida. Vi har verkligen djurtapeter i alla former och storlekar. Föreställ dig själv i djungeln med djungeltapeter och upplev de största äventyren i ditt eget hem. Gå förbi ett vattenfall varje dag, beundra aporna i träden och förundras över de vackraste palmbladen du någonsin har sett. Du kan också välja naturtapeter från till exempel skogen, havet eller bergen.   Med detta kan du koppla av på ett underbart sätt. Eller skapa väldigt coola effekter med 3D-tapeten från vår kollektion. Det kan till exempel se ut som att en elefant promenerar in i ditt vardagsrum, ett fantasilejon visas på väggen, eller som att det finns en giraff med en ljusstake i ditt vardagsrum.