• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med kor

Från fotografiska tapeter av kor på ängen till en utvidgning av "Tjuren" av målaren Paulus Potter. Kor tapeter finns i alla former och storlekar. På Wallgroup.com har vi ett brett sortiment av tapeter med kor. Förutom de tidigare nämnda exemplen har vi också en närbild på huden på en rödhyad ko, betande kor vid soluppgången i en tapet av dimma och en fototapet av "Landskapet" - en vacker målning av Jean François Valois

Sortera på

21 artiklar

per sida
Landskap
Rijksmuseum
Tjuren
Rijksmuseum
Sortera på

21 artiklar

per sida

Tapeter för alla inrednin gar

Tack vare det omfattande sortimentet hittar du alltid en passande kotapet för din inredning. För även om kor på ängen är en typisk holländsk bild, är denna tapet inte på något sätt begränsad till lantliga hus. Fototapeter av kor ser lika vacker med en industriell, modern eller skandinavisk stil. Speciellt de drömska bilderna i neutrala, sepia-liknande nyanser är lätta att kombinera i huset. Men också de färgglada bilderna med blå himmel och ljust grönt gräs är vackra.

Kombinera fototapeter med kor

Fototapet med kor är ett blickfång i varje hem. Det är lösningen för att bryta av en lång vägg. Och det ger genast färg i huset. Kotapeter kombineras bäst med tuffa material, såsom ett betonggolv och stålramar. Men naturliga produkter ser också bra ut med fleecetapeter. Tänk till exempel på träbord, korgtillbehör och rottingmattor.

Affärsanvändning av fototapeter kor

Funderar du på att placera kotapeter i ett företagsutrymme? Detta tema är också mycket lämpligt för det. Vad sägs om en stormarknad med ekologiska produkter, en gårdsbutik med naturligt kött och färsk komjölk, eller en kontorsbyggnad i en polderliknande miljö? Vi ser allt framför oss. Med kotapeter kan du skapa ett härligt utrymme i några enkla steg. Det ska bli ett nöje att arbeta i!

Kotapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker kotapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din hundtapeter på våra stora format skrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.