• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Krokodil tryckt tapet

Letar du efter en vacker tapet med ett krokodiltryck? Då kan du med Tapet.com genast känna att du har hittat rätt. Med en krokodiltapet kan du enkelt ge ett rum massor av atmosfär och du kan välja vilken väg du än vill gå vad gäller stylingen. Vacker i ett romantiskt sovrum, modernt vardagsrum, eller en stilfull entre’: i hallen. Upptäck möjligheterna för krokodiltrycktapeter och beställ ditt favoritexemplar direkt online.

Sortera på

19 artiklar

per sida
Sortera på

19 artiklar

per sida

Krokodiltryck tapet i alla stilar och storlekar

Krokodiltrycktapeter finns i alla former och storlekar. Du finner till exempel i vår kollektion ett vackert exemplar med gyllene fjäll och mörka ådror. Detta ger ditt rum en chic look. Men du kan också applicera krokodiltapeter i naturliga färger på till exempel väggen. Tänk dig en mörkgrön eller brun nyans. Också fint: gör din egen tapet med krokodiltryck. Om du har ett vackert foto av huden på en krokodil kan du få det skräddarsytt av oss. Ladda upp fotot, ange de korrekta måtten och så kommer vi att leverera din hemgjorda krokodiltapet till dig så snart vi kan. Coolt, inte sant?

Krokodiltapet stil

Du kan satsa hur du vill med krokodiltapeter. Den passar fint i en botanisk boendestil, men passar också perfekt till en modern, industriell eller romantisk inredning. För att säkerställa att krokodiltrycktapeten kommer till sin rätt rekommenderar vi att element från tapeten reflekteras i inredningen. Det kan till exempel vara färgen, men även trycket. Gör ett val och bearbeta det i tillbehör. Som kuddar i soffan, tavlor på väggen och till exempel gardinerna. På så sätt skapar du enhet och ser till att krokodiltapeten gör ett vackert statement i rummet.

Applicera krokodiltapet

Letar du fortfarande efter tips på hur du kan applicera krokodiltryckta tapeter på rätt sätt?  Läs om detta i denna artikel, packad med tips. Först och främst, jämna till ytan genom att fylla i luckorna och slipa allt snyggt. Applicera ett underlack vid behov och sätt sedan igång. Rita ett lod för ditt första tapetstycke och fortsätt med de omgivande tapetstyckena. For non-woven tapet, applicera inte klistret på väggen, utan direkt på tapeten. Smart vad? Klipp överflödiga krokodiltryckta tapeter uppifrån och ner med en vass kniv. Och säkerställ en snygg finish.

Krokodiltryck tapet som är skräddarsydda

Om du har gjort ditt val av en vacker krokodiltryckt tapet, kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din krokodiltrycktapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven I exakt storlek.