• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med en leopard

Ett mäktigt rovdjur med ett imponerande mönster på huden. Det är en leopard. En fröjd att titta på. Och vilket bättre sätt att göra det än med en leopardtapet på väggen? På så sätt kan du njuta av detta imponerande djur varje dag som du annars skulle behöva åka till avlägsna platser för att göra. På Tapet.com har vi ett omfattande utbud av leopardtapeter. Från fototapet med en vuxen leopard till ett print av en leopardunge och glada prints och mönster med djuret. 

Sortera på

39 artiklar

per sida
Sortera på

39 artiklar

per sida

Leopardtapet i alla former och storlekar

Vi har leopardtapeter i alla former och storlekar. Från en svartvit väggmålning med en leopard som tittar rakt in i kameran, till ett actionfoto av en leopard på en gren i djungeln. Men vi har även fototapeter på små leoparder, som ser fantastiska ut i barnkammaren. En leopardtapet med ett sovande djur vid soluppgången, som ser vacker ut i sovrummet. Och en fenomenal bild av en leopard i Namibia, som är en tillgång i vardagsrummet, arbetsrummet eller hallen. Fint också: leopardtapet i glada mönster. Med palmblad framför en vit bakgrund. Eller illustrationen av en leopard med rosa blommor. Detta kommer omedelbart att lysa upp saker och ting. Ta gärna en titt på kollektionen och välj en som du gillar. En sak är säker: detta kommer att bli ett statement i ditt hem!

Leopardtapetstyling hemma

Med leopardtapeter kan du verkligen gå åt alla håll. Du kan placera den i en modern interiör, kombinera den med en botanisk stil eller med en romantisk heminredning. Den är lämplig för sovrum, korridorer, toaletter, kontor och vardagsrum. Med en fototapet av leoparder behöver du inte längre en tavla för atmosfären. Du kan fortfarande vara uppmärksam på rätt styling. Till exempel genom att kombinera ett hektiskt tryck med ljusa och mer neutrala möbler. Eller genom att ta tillbaka element från leopardtapeten i inredningen. Placera kuddar i leopardmönster i soffan, använd de beiga tonerna i dekorationen som dekorativa ljus och lampskärmar. Eller måla en hel vägg i en färg från tapeten. På så sätt skapar du en helhet och säkerställer att leopardtapeten verkligen sticker ut.