• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Ormtryck tapet

Letar du efter en vacker tapet med ormtryck? För att ge ett rum i ditt hus en makeover? Fantastiskt Det kommer säkert att lysa upp rummet. Med Tapet.com har du kommit till rätt plats för ormtrycktapet. Vår kollektion innehåller vackra ormskinnstapeter i mörka toner. Detta ger ett rum en chic look och du kan fortfarande gå åt alla håll vad gäller styling. Upptäck möjligheterna och beställ din tapet med ormtryck online snabbt.

Sortera på

19 artiklar

per sida
Jungle Snake
Designer Collection
Jungle Snake Porträtt
Designer Collection
Snake Textur
Premium
Sortera på

19 artiklar

per sida

Ormtryck tapet i olika interiörsstilar

Ormtapet kan kombineras med olika interiörsstilar och utrymmen. Ge ditt sovrum den där hotel-chica känslan med en vacker, mörk, ormtrycktapet. Eller ge ditt moderna vardagsrum ett riktigt blickfång med ormskinnstapet. Också en bra idé: ta stylingen av det minsta rummet till en högre nivå. Med ormtrycktapeter blir ett toalettbesök en helt annan upplevelse. Men ormskinnstapeter kan också användas mycket bra i en industriell stil, modern lantlig stil eller retrostil. Det beror bara på vilka tillbehör och möbler du kombinerar den med.

Ormtapet du gör själv

Har du själv tagit en vacker bild av en orm? Kunde du till och med komma nära huden och få en närbild som du fortfarande är stolt över? Gör då din egen ormtapet på Tapet.com. Ladda upp ditt foto, ange det önskade formatet och beställ din ormtrycktapet enkelt online.Vi gör ormtapeten helt specialanpassad och levererar hem till dig, så att du snabbt kan komma igång och påbörja den kommande makeover du skall göra.

Kombinera ormtrycktapet 

När tapeten med ormtryck är på väggen kan det roliga börja: stylingen. Gör tapeten till ett blickfång genom att hålla resten av rummet lugnt och se till att all uppmärksamhet riktas mot konstverket på väggen. Eller gör det till en helhet med rätt tillbehör och färgtoner. Välj en färg eller tryck från tapeten och få detta att återspeglas i olika föremål. Tänk på kuddar på soffan, gardiner eller en vacker vas. På så sätt kommer tapeten med ormtryck till sin rätt.

Ormtrycktapet skräddarsydd

Om du har gjort ditt val av en vacker ormtrycktapet, kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din ormtrycktapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapetsom tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven I exakt storlek.