• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Påfåglar fototapeter

Med tapeter med en påfågel tar du färg in i ditt hem på ett snyggt sätt. Letar du efter ett fint exemplar? Från fototapet av en påfågelfjäder till tapeter med en påfågel med vackert uppsträckta fjädrar. På Fotobehang.com hittar du påfågeltapeter i alla former och storlekar. Se vårt breda sortiment och beställ din favorittapet direkt online. Innan du vet ordet av kommer en sådan vacker påfågel tapeter att finnas på din vägg.

Sortera på

21 artiklar

per sida
Påfågelfjäder
Designer Collection
Sortera på

21 artiklar

per sida

Olika typer av fototapet med en påfågel

Som namnet på vår webbplats antyder har du kommit till rätt ställe på Fotobehang.com för en vacker fototapet med en påfågel. Ta till exempel tapeten på en påfågel med fyllda fjädrar i profilvy. Eller gå till fototapeten av en påfågel med uppblåsta fjädrar frontalt på bilden. Förutom den traditionella fototapeten har vi också en vacker tapet av en blombukett med en påfågelfjäder. Detta skapar också djup i varje rum på ett vackert sätt.

Också vackert: fototapet av en påfågelfjäder

Visste du att en manlig påfågel arrangerar sitt släp för att dekorera sig för honorna? Det är så han tänker på sig själv bäst. Och vi förstår varför: fjädrarnas färger och så kallade ögon på ändarna är en glädje att titta på. Därför har vi också ett antal tapeter av påfågelfjädrar. Vad sägs om en närbild av påfågelfjädrar, till exempel, så att du kan se ögat i trycket extra bra? Också trevligt: fototapet av påfågelfjädrar, utan att du ser något annat av påfågeln eller omgivningen.

Tapet med en påfågel med guldstyling

Genom att bara applicera tapeter med en påfågel är du naturligtvis inte där än. Det är bara början. Stylingen av din inredning ser till att allt dras ihop och att det känns som en vacker och snygg helhet. Ett bra tips för att ta hand om det är att ta ett element ur tapeten och låta det komma tillbaka på andra ställen i din inredning. Till exempel, med tapeter av en påfågel, kan du välja färgen guld, vilket kan ses i fjädrarnas glans. Låt detta återspeglas i färgen på mocka-matstolarna. I färgen på en vacker vas i skåpet. Och till exempel i kuddarna i soffan. Med de gyllene accenterna ger du en lyxig känsla till alla rum.

PVC-fria non-woven tapeter

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.

 

Upptäck ännu fler djurtapeter

Älskar du djurtapeter, men har inte hittat det du letade efter här än? Ta en på resten av vår webbplats. Vi har verkligen djurtapeter i alla former och storlekar. Föreställ dig själv i djungeln med djungeltapeter och upplev de största äventyren i ditt eget hem. Gå förbi ett vattenfall varje dag, beundra aporna i träden och förundras över de vackraste palmbladen du någonsin har sett. Du kan också välja naturtapeter från till exempel skogen, havet eller bergen. Detta gör att du kan koppla av. Eller skapa väldigt coola effekter med 3D-tapeten från vår kollektion. Det ser till exempel ut som att en elefant går in i ditt vardagsrum, ett fantasilejon visas på väggen, eller som att det finns en giraff med en ljusstake i ditt vardagsrum.