• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

pantertapet

Letar du efter en snygg pantertapet för att lysa upp ditt rum? Bra idé! Du kan enkelt lysa upp ett rum med pantertapeter. Trevligt i sovrummet, ditt kontor eller ett omklädningsrum. Men den är också en tillgång i vardagsrummet eller på toaletten. Pantertapeter i alla former och storlekar hittar du hos Muur. Från tapet med pantrar till pantertrycktapet. Och från fototapeter till grafiska mönster. Upptäck de många möjligheterna i vårt omfattande sortiment och välj din favorit.

Sortera på

19 artiklar

per sida
Jungle Panther
Designer Collection
Jungle Panther Porträtt
Designer Collection
Sortera på

19 artiklar

per sida

Från pantertapet till pantertrycktapet

Du kan satsa på precis det du vill med pantertapet. Detta vackra rovdjur kommer verkligen till sin rätt på en fototapet, till exempel. Vad sägs om en pantertapet med svart bakgrund? En panter på ett träd i djungeln. Eller en panter i aktion på en gren? Du kan titta på det i timmar. Fint också: leopardmönstrad tapet från pälsen. I vår kollektion hittar du en vacker närbild där du kan skilja alla hårstrån från varandra. Men vi har även vackra tapeter med grafiskt pantertryck i rosa. Och vad sägs om en mönstrad tapet av pantrar i djungeln? På så sätt kan du förse ditt rum med en bomb av färg i ett svep.

Styling av pantertapet

Har du valt en pantertapet? Då är det dags att börja styla. Väljer du tapeter med pantrar i en modern inredning? Då är det häftigt att verkligen göra ett statement. Tapetsera en vägg med den, eller en del av en vägg för att bryta av längden. Och kombinera den med subtila tillbehör, som en pantertapetkudde, en panterfigur i garderoben och en vas med panterfläckar. Applicerar du en mönstrad tapet med pantrar? Ha då skoj med ett  djungeltema. Genom att kombinera den med vackra gröna växter och andra tillbehör inom temat. Som en pantermatta, gardiner och till exempel blomkrukor. Med rätt styling kan du göra din pantertapet till ett blickfång, eller låta den smälta in helt i din interiör.

Pantertapet skräddarsydd

Om du har gjort ditt val av env acker pantertapet, så kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din pantertapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven i exakt storlek.