Fototapeter med safaridjur

Visste du att du inte längre behöver upptäcka den berömda Big Five ensam i Afrika? Nej, det gjorde du kanske inte. Numera kan du göra detta lika lätt från din soffa. Bakom spisen. Eller ännu bättre: från din säng. Med hjälp av safaridjurtapeter kan du ta med de mest exotiska djur till ditt eget hem. Från ett lejon till en giraff. Och från en zebra till en noshörning. På Wallgroup.com hittar du den vackraste samlingen av safaridjurtapeter. Tack vare det stora sortimentet på vår hemsida hittar du alltid något som passar dig och dina önskemål.

 
Tre zebror och ett äpple
Zebror på vägen
Zebra kärlek
Sätt stigande sortering

47 artiklar

Fototapeter med safaridjur

SAFARIDJUR FOTOTAPETER OCH UTSKRIFTER

Till exempel har vi ett svartvitt tryck av ett lejon med blå ögon. En noshörning genom hela livet gjord av akvarell. Och en vacker tapet av en giraff på savannen. Förutom fototapet av safaridjur har vi också mycket fina mönster och ritningar. Av glada vilda djur i alla typer av färger, av ett safari på bakgården och av safaridjur vid solnedgången. Vi har också safaridjurstapeter i mönster som lejon och former, zebror mellan palmblad och söta figurer av lejon, elefanter, zebror och giraffer.

KOMBINERA TAPETER AV SAFARIDJUR

Vill du kombinera tapeter från safaridjur väl? Då är det en bra idé att låta en färg från tapeten komma tillbaka in i resten av inredningen. Till exempel, satsar du på det glada trycket av vilda djur i barnrummet? Ta då ut nyansen av orange. Detta är inte längre bara i lejonet, giraff och träd, men också i olika möbler. Och så du kan enkelt förvandla det till en helhet. Vill du satsa på svartvitt eller neutral fototapet av safaridjur? Låt den då tala för sig själv genom att kombinera det med naturliga och robusta materialen. Som trä, betong och ull.

SKRÄDDARSYDDA TAPETER MED SAFARIDJUR

Om du har gjort ett val av en vacker tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.