• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tranor på tapet

Det är en vacker syn. Tranorna som vandrar till södra halvklotet från mitten av oktober till mitten av december i en stor V-formation. De kommer från Skandinavien. Ofta längs östra Nederländerna till Frankrike över Pyrenéerna. Slutdestinationen är södra Spanien och norra Afrika. Tranor flyger under blå himmel, vid drömmande solnedgångar, och när vädret är dåligt, under de mest olyckliga himlar. 

Sortera på

29 artiklar

per sida
Djungel med tranor i Taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Djungel med tranor
Designer Collection
Lemonwalls
Djungel med tranor i grått och grått
Designer Collection
Lemonwalls
Gren med djungeldjur i taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Djungel med tranor i grönt
Designer Collection
Lemonwalls
Crane Birds
Designer Collection
Sir Edward
Sortera på

29 artiklar

per sida

Väggmålning med tranor

Tranor har långa breda vingar som gör att de kan resa stora avstånd. I kombination med de långa halsarna och indragna benen bildar siluetterna en fin kontrast på väggmålningarna av tranor. Men de är inte bara vackra att se på. Dessa speciella fåglar har också ett symboliskt värde. De ses som budbäraren för fred och lycka och symboliserar visdom, hälsa, lojalitet och lång livslängd. Med trantapeter väver du in dessa normer och värderingar i ditt hem på ett stilfullt sätt. De olika väderförhållandena ger fenomenala bilder och det gör fototapeter av tranor till ett blickfång i ditt hem.

Trantapet i interiören

Dessutom ger trantapeter atmosfär till hemmet och för in utomhuskänslan inomhus. Beroende på vilken tapet med tranor som du väljer kan du använda denna i din inredning på olika sätt. Du kan använda den för att tapetsera en hel vägg, eller bara en del. Väggmålningar på tranor finns i olika färgnyanser. På så sätt finns det alltid en design som passar i rummet där du vill tapetsera. Vårt tips: Använd samma färgfamilj för vidare möblering. Det här är färger som härrör från varandra eller passar bra ihop. På så sätt säkerställer du enhet och trantapeten kommer till sin rätt.

Trana fågeltapet skräddarsydd

Om du har valt en vacker trantapet kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din trantapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri non-woven tapet som tapet. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans inom 1-3 dagar.

Vänligen notera! Vi trycker normalt 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven i exakt storlek.