• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Zebror på fototapet

Letar du efter en vacker zebratapet för att lysa upp ett rum? Då är du på rätt plats på Tapet.com. Vi har tapeter med zebror i alla former och storlekar. Från vacker fototapet av zebror i naturen till en stilren zebratrycktapet med närbild på pälsen. Upptäck möjligheterna med zebratapeter och beställ tapeten du gillar direkt online.

Sortera på

19 artiklar

per sida
Tre zebror och ett äpple
Black Friday
- 10%
Zebror på vägen
Black Friday
- 10%
Zebra kärlek
Black Friday
- 10%
Zebror i naturen
Black Friday
- 10%
Zebra på blå bakgrund
Black Friday
- 10%
Närbild av zebra
Black Friday
- 10%
Närbild av halvt zebrahuvud
Black Friday
- 10%
Savannens sol med zebror
Black Friday
- 10%
Zebror på avstånd svartvitt
Black Friday
- 10%
Färgade zebror
Black Friday
- 10%
Zebror sida vid sida svart och vitt
Black Friday
- 10%
Savannlandskap med zebror
Black Friday
- 10%
Närbild av zebror
Black Friday
- 10%
Närbild av zebra svart och vit
Black Friday
- 10%
Zebrasafari
Black Friday
- 10%
Zebrapäls
Black Friday
Premium
Glada cirkusdjur i grönt
Designer
Black Friday
Porträtt av djungelzebra
Designer
Black Friday
Djungel Zebra
Designer
Black Friday
Sortera på

19 artiklar

per sida

Fototapet av zebror i naturen

En verklighetstrogen tapet av zebror i deras naturliga miljö. Det är fototapeten av zebror på savannen vid solnedgången. Med vackra varma färger som passar en hemtrevlig miljö. Men vi har många fler exempel på zebratapeter. Vad sägs om en zebra framför en blå bakgrund? Zebror i fjärran i svartvitt? Eller ett savannlandskap med zebror på bilden? Med vårt utbud av zebrafototapeter kan du göra vad som helst.

Zebratryck tapet: ett statement i ditt hem

Du kan också välja att göra ett statement med zebratrycktapeter. Ta en av de många närbilderna av zebror i vårt sortiment. Trycket kommer då till sin rätt. Ett riktigt blickfång i ditt hem och dessutom lätt att kombinera med olika färger eller inredningsstilar. Också kul: tapeter med zebratryck med alla möjliga klara färger, som gult, rosa, blått och lila. Glad i barnrummet, inspirerande i en kreativ verkstad, men också väldigt mysigt i det egna sovrummet. Så att du alltid har något att titta på.

En lämplig zebra-tapet för varje interiör

Det finns en passande zebratapet för varje boendestil. Oavsett om du gillar modernt, industriellt, romantiskt eller botaniskt. Det spelar ingen roll. Man kan verkligen satsa överallt. Det gyllene tipset för att styla en zebratapet i ett rum är att låta olika inslag av tapeten komma tillbaka i resten av inredningen. Välj den svarta eller vita färgen, kanske till och med trycket som en kombination och inkorporera detta i subtila detaljer. Som till exempel en kudde i soffan, en vacker vas eller en lampskärm. På så sätt skapar du enhet och din zebrafototapet kommer att sticka ut ännu mer.

Skräddarsydda tapeter med zebror

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi mottagit din beställning kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper in i varandra perfekt.

Vi använder bara PVC-fri non-woven tapet som tapet. Non-woven tapet krymper inte, ger ett skarpt tryck och är enkelt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker på vardagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort den. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven I exakt storlek.