• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med färgeffekter

Retro- och vintagetapet med tryck från femtio-, sextio-, sjuttio- och tidigt åttiotal. Nytt är inte alltid bättre. Det finns många människor som älskar vackra gamla mönster och bilder. Retrobilder ser mysiga ut. Retrotapeter ser fina ut i kombination med vintagesaker. Retro kännetecknas av runda hörn, karaktäristiska färger som orange, gult och brunt, teakträfärger, växter som kaktusar och suckulenter och distinkta tryck. 

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Retrotapeter gjorda för att passa

Om du har gjort ett val av en vacker retrotapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Klicka på bilden, ange måtten på din vägg och välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill ha tryckt. Du kan ha en bild speglad eller gjord i svartvitt.

Retrofärger är ofta varma och djupa färger. Vi har valt ut vackra bilder till dig med vackra tryck och motiv. Om du har ett tryck eller ett bra foto, vänligen meddela oss så kommer vi att se om vi kan skriva ut den på tapeter. Om du vill att vi ska leta efter en annan bild, är detta naturligtvis också möjligt. Retrotapeter eller vintagetapeter kan enkelt beställas online.

Egen produktion och snabb leverans

Vi skriver ut fototapet på storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke. Som ett resultat, smälter mönstren alltid in i varandra perfekt. Vi använder endast PVC-fria icke-vävda tapeter för våra tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte, den ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria.

Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeterna är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.