Retro- och vintagetapet

Retro- och vintagetapeter med tryck från femtio-, sextio-, sjuttio- och tidigt åttiotal. Nytt är inte alltid bättre. Många älskar vackra gamla mönster och bilder eftersom de ser trevliga och mysiga ut. Retrotapeter ser bra ut i kombination med vintagemöbler och tillbehör. Retro kännetecknas av rundade hörn, karakteristiska färger som orange, gult och brunt, teakfärger, växter som kaktusar eller suckulenter och frispråkiga tryck. Retrofärger är ofta varma och djupa färger. Vi har valt ut flera bilder för dig med vackra tryck och motiv. Om du har ett fantastiskt retrofoto från ditt eget arkiv, vänligen meddela oss, så får vi se om vi kan skriva ut det på tapeter. Meddela oss om du vill att vi ska leta efter en annan bild.

 
Gammal racing bil
Solnedgång i en gammal gata
Klassisk röd bil
Sätt stigande sortering

40 artiklar

Retro- och vintagetapet

SKRÄDDARSYDD RETROTAPET

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill skriva ut. Du kan låta en bild speglas eller göras svartvit.

Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapet skrivs ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.

Markera "Visa remsor" för att se hur stora delar din tapet kommer att skäras ut i. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

EGEN PRODUKTION OCH SNABB LEVERANS

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönstren går alltid sömlöst in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; den ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt.

 

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt, eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapet skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.