Tapet i svartvitt

Alla bilder från Wallgroup kan skrivas ut i svartvitt. Om du har valt en valfri bakgrundsbild kan du trycka på den lilla rutan för att skriva ut i svartvitt när du är vid alternativ 3 - extraalternativ. Bilderna i denna kategori är speciellt fotograferade i svartvitt och har en vacker kontrast. Svartvita foton är trendiga nuförtiden, särskilt arkitektur och djur. Vi har en imponerande kollektion med svartvit fototapet. Till exempel vilda djur, städer, närbilder och världskartor. På vissa foton är detaljer markerade i färg. Svartvita bilder är snygga och går inte ur modet. De passar in i de flesta interiörer och kombineras lätt. Om ditt önskade foto inte finns i vår samling kan du också skicka ett foto från ditt eget arkiv. Eller låt oss veta vad du letar efter, så hjälper vi dig att söka efter önskad bild.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 191

Sida
Röd buss i Lpådpå
Sammansatta blommor svart och vitt
Reflektion blommor svart och vit
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 191

Sida
Tapet i svartvitt

SKRÄDDARSYDD SVART OCH VIT TAPET

Om du har valt en vacker tapet kan du enkelt beställa den online. Klicka på fotot och ange måtten på din vägg. Välj med fingret eller musen vilken del av bilden du vill skriva ut. Du kan låta en bild speglas eller göras svartvitt.

Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapet skrivs ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.

Markera "Visa remsor" för att se hur stora delar din tapet kommer att skäras ut i. Som standard är detta mellan 60 och 80 cm. Mot en extra avgift kan du välja större slag. Detta pris är högre eftersom transport- och förpackningspriserna är högre för större förpackningar.

EGEN PRODUKTION OCH SNABB LEVERANS

Vi skriver ut fototapet i ett stycke på storformatsskrivare. Mönstren går alltid sömlöst in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; den ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt.

 

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt, eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapet skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.