• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tonårsrum tapeter

Gör ett riktigt tonårsrum med coola tapeter. Vi har olika typer av tapeter för tonårsrum. För äventyrare och tysta finsmakare, för drömmare och görare, för pojkar och flickor. Letar du efter en vacker tapet till tonårsrummet? Kolla in vårt omfattande urval och välj ett exemplar som du gillar. På så sätt gör du sovrummet till en plats där din tonåring gillar att bo, studera och ta emot vänner.

Sortera på

Artiklar 1-100 av 412

Sida
per sida
Formel 3 - Bakifrån - mörk
Premium
Formel 3 - Cockpitvy - mörk
Premium
Lamborghini Huracán - Motor
Designer Collection
Premium
Lamborghini Huracán - Fram, svart
Designer Collection
Premium
Hef
Hef
Premium
Gammal vägg
Premium
Ojämna tegelstenar
Premium
Vittrad betong
Premium
Willemsbrug
Premium
Vittrad vägg
Premium
Pilar med nitar
Premium
Gammal stapling av betong
Premium
Horispåt
Premium
Amerikansk lastbil
Premium
Gammal restaurerad stadsmur
Premium
Vägg med grova stenar
Premium
Två dollar
Premium
Två dollar mönster
Premium
Formel 3 - Nedre frpåtvy
Premium
Formel 3 - Framifrån - mörk
Premium
Formel 3 - Nedre sidovy - mörk
Premium
Formel 3 - Vänster framifrån
Premium
Formel 3 - Vänster framifrån, 3d - mörk
Premium
Tropisk palm
Designer Collection
Premium
Soluppgång på statipåen
Premium
Amsterdam hus på kanalen
Premium
Kanalhus Amsterdam
Premium
Vägg av gamla stenar
Premium
Anatomiinstitut
Designer Collection
Graffiti på en stor vägg
Premium
Byggnader Amsterdam
Premium
Upplysta hus längs kanalen
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 412

Sida
per sida

Tapet för tonårsrum i alla former och storlekar

Drömmer din tonåring redan om en världsresa efter gymnasiet? Då är fototapeten av en havssköldpadda, vattenfall i juni eller New York Citys skyline verkligen något för honom eller henne. Mer intresserad av djur? Då har vi också vackra tonårsrumstapeter av ett lejon, en vit och svart häst och en tuff tiger i djungeln. Också coolt: en vintage-världskarta i naturlig storlek på väggen. På så sätt kan din tonåring redan planera sin resa fullt ut. Slå upp på väggen och spara till flygbiljetterna!

Tapet för tonårsrum pojke och flicka

Letar du efter mer specifik tapet för en pojkes tonårsrum? Då kan du fundera på fototapeten på en fotbollsstadion, graffiti på gatan eller en grå Lamborghini. Närbilden av en gorilla, en vacker vit tunnel i 3D och Los Angeles blå silhuett är också mycket populära bland de unga männen. För tapeter i en flickas tonårsrum rekommenderar vi drömmande bilder som de av vintage-körsbärsblommor i Japan, ett djungelmönster med flamingos eller de röda damernas läppar. Vintagesångerskan och kvinnan i popkonststil är också väldigt coola.

Skräddarsydd tonårsrumstapet

Om du har valt en vacker tonårsrumstapet kan du enkelt beställa den online. Så snart vi får din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta för dig. Vi skriver ut din tonårsrumstapet på våra storformatsskrivare. Vi skapar en bild från ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woventapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 centimeter extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.