Industriella element på tapet

Från ockergul betong till rostig metall och gröna kopparplattor. Element är vackra att låta återkomma i din interiör. Och för att skapa denna effekt behöver du inte ta med materialet in i ditt hem. Du kan istället helt enkelt välja betongtapet, fototapet på en stenmur eller en platta med träplankor. Välj den storlek du behöver, fäst den på väggen så gör du rummet till ett fantastiskt statement.

 
Gyllene sten
Pannrum
Rostig bro
Sätt stigande sortering

47 artiklar

Industriella element på tapet

FRÅN BETONGTAPET TILL STENFOTOTAPET

Tack vare det omfattande utbudet av Fototapet hittar du alltid en kopia som passar utrymmet du arbetar i. Vi har elementtapet i olika färgtoner. Allt från gult till svartvitt. Tack vare de olika materialen, konstruktionerna och föremålen utstrålar varje tapet en unik atmosfär. Från fototapet av betong med ett nästan randigt mönster av pelare till fototapet med en gammal stenmur som kan kännas igen av de karakteristiska väggankarna.

BETONGTAPET I SOVRUM

Den som trodde att robusta element bara är lämpliga för användning i vardagsrummet, köket eller kontoret har fel. Betongtapet kan lika enkelt placeras i sovrummet. Och detsamma gäller för fototapet av stenmurar. Med den här tapeten kan du verkligen gå i alla riktningar. Slutför med matchande belysning, robusta möbler och eventuellt några vintageartiklar som skivspelare, en gammaldags resväska eller cool matta. På så sätt kan du enkelt ge din egen twist till rummet med dina betong- eller stentapeter.

ELEMENTTAPET TILLVERKAD EFTER MÅTT

Om du har valt en vacker elementtapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina tapetelement på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster löper perfekt i varandra.

Vi använder endast PVC-fritt icke-vävd tapet som tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du omedelbart börja applicera tapeten när du får din beställning.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.