• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet Abstrakt Blomsterkonst

Med blommig konsttapet gör du ett statement hemma. Det skapar atmosfär, romantik och är subtilt och konstnärligt på samma gång. Letar du efter realistisk eller abstrakt konst på väggen i form av blomstertapet? Då har du kommit rätt på Tapet.com. Vi har en omfattande kollektion av abstrakta eller icke-abstrakta konsttapeter med blommor. Se möjligheterna och beställ ditt favoritexemplar av blomsterkonsttapeter direkt online.

Sortera på

18 artiklar

per sida
Sortera på

18 artiklar

per sida

Blomkonsttapeter i alla former och storlekar 

Blomkonsttapeter finns i alla former och storlekar. Tänk till exempel på verk av stormästare. Som stillebenet med blommor och en klocka av Abraham Mignon. Vasen med blommor av Jan Davidsz. Eller stillebenet med blommor av Harmanus Uppink. Du hittar sådana verk hos oss som traditionella blomsterkonsttapeter, med vilka du kan täcka en hel vägg. Men också som tapetcirkel för väggen. Oavsett vilken form av blomkonsttapeter du väljer: med ett sådant statement behöver du inte längre någon målning på väggen. 

Abstrakt konst på väggen med blommor för varje rum

Vill du helst inte ha en blomkonsttapet på väggen som påminner om en målning från Rijksmuseum? Då kan du istället titta efter abstrakt konst med blommor. Detta har en liknande effekt, men lämnar lite mer till din egen fantasi. Från geometriska mönster till närbilder som är så nära att du inte längre känner igen blomman i dem, eller fotografiska verk med överraskande kompositioner. Med abstrakta konsttapeter med blommor kan du gå i alla riktningar. På så sätt hittar du alltid något som passar din smak och det utrymme som du vill ge en makeover.

Styla abstrakta konsttapeter med blommor eller inte? 

Har du valt en vacker blomkonsttapet? Då är det dags att styla resten av utrymmet. Oavsett om det är abstrakta konsttapeter, eller inte, så finns det några användbara grundläggande regler för att säkerställa enhetlighet. Det viktigaste av dessa är att låta element från tapeten återkomma i inredningen. Det kan vara ett material, men också en färg. Välj till exempel färgen på en blomma från den abstrakta konsten på din vägg. Och måla en solid vägg i denna nyans, köp matstolar som matchar den, eller till och med en komplett hörnsoffa. På så sätt ger du enhetlighet till utrymmet och din blomkonsttapet sticker verkligen ut.

Skräddarsydd blomkonsttapet 

Om du har gjort ett val av en vacker blomkonsttapet, kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart igång med din tapet. Vi trycker din blommiga tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek.