Fototapet med målningar

Din favoritmålning kan nu hänga i naturlig storlek på din vägg. Säg vad? Ja, du läste rätt. Med våra målningstapeter kan du ha en Rembrandt, Vermeer eller Picasso hängande på din vägg om 3 arbetsdagar. Mjölkfrun är mycket populär i köket och vi ser stilleben med blommor allt oftare i våra kunders vardagsrum. Om du föredrar en mer abstrakt målning, är det också möjligt. Bläddra igenom vår stora samling av målningstapeter eller ladda  upp ditt eget foto.

Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
 1. 19
 2. 20
 3. 28
 4. 19
 5. 18
 6. 19
 7. 14
 8. 15
 9. 35
 10. 30
 11. 4
 12. 6
 13. 5
 14. 9
Orienteringar
 1. 63
 2. 45
 3. 1
Märke
 1. 12
 2. 21
Typ
 1. 106
 2. 3
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 113

Sida
Italienska landskap med parasoll tallar
Akvarell blommor och byggnader
Pittoresk blombukett
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 113

Sida
Fototapet med målningar

DE VACKRASTE MÅLNINGARNA PÅ TAPETER

Ett bergigt landskap med en fiskare, en ensam flicka i regnet eller Venedig i akvarell. Vackra målningar, som förmodligen alla visas upp i ett museum för tillfället. Men snart kanske också på din vägg. Eller på en dörr eller garderob, eftersom detta också är möjligt med våra målningsfototapeter. Och eftersom vi på Wallgroup.com har en så stor samling av målningstapeter, finns det något för alla. Väljer du abstrakt,modern  eller  realistisk konst?

MÅLNINGSTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker målning tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med målning på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.