• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Mandala fototapet

Har du en yogaskola, en massagepraktik eller ett meditationsrum – oavsett om det är hemma eller inte? Skapa rätt atmosfär med Mandalatapeter. Mandalatapeter skapar en känsla av lugn och passar perfekt med andliga aktiviteter. Också trevligt: Mandala på  väggen i sovrummet. Du blir genast helt zen när du kommer in i rummet och kommer därför att få en god natts sömn. Kolla in de olika typerna av mandala non woven-tapeter på Tapet.com och beställ din favorit online

Sortera på

16 artiklar

per sida
Sortera på

16 artiklar

per sida

Mandala-fototapet i alla former och storlekar

Mandala-fototapet finns i alla former och storlekar. Från mycket detaljerade mandalatryck till abstrakta mandalas som har förstorats. Och från ritade mandalas med fina linjer i svartvitt till färgade mandalamönster som upprepar sig om och om igen. Från mycket ljusa mandalas i beige nyanser, till tapeter av mandalas i mörka färger med till exempel svart och guld. Du hittar också mandalatapeter i färgerna grå, grön, rosa och till exempel koppar eller rost. Kort sagt: du kan gå i alla riktningar med den.

Mandalatapeter styling

När man har mandalatapeter på väggen gör man ett fint statement. Det är den perfekta basen för ett avkopplande utrymme. Vill du utöka den atmosfären ytterligare? Då finns det ett antal saker du kan vara uppmärksam på. Arbeta till exempel med naturmaterial. Såsom korgar, bambumöbler och träbänkar. Också vackert: en rumsavdelare i rotting för att skärma av ditt yoga- eller meditationsrum för en känsla av integritet. Slutligen kan du förstås också kombinera mandalatapeter med Buddhabilder, rökelse och till exempel yogamattor, eller meditationskuddar.

Detta vill du veta om mandalatapeter

Mandala på tapeter är ett geometriskt mönster som symboliserar kosmos. Det härstammar från tibetansk konst och används ofta inom buddhismen. Mandalas används ofta i denna rörelse som ett meditationsobjekt. När du mediterar kan du fokusera på motivet av en mandala. Detta består ofta av ett himmelskt eller gudomligt palats i mitten som är omgivet av en cirkel med symboler och figurer. Såsom Buddhas, rituella föremål eller – mest känt – abstrakta former. Så det är inte förvånande att mandala-fototapeter ger en känsla av lugn och ro. Är du inte helt säker på att mandalatapeter är det perfekta valet? Ta då en titt på vår 3d tapet eller satsa på vanlig tapet, till exempel.