• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Människor på fototapet

Skriv ut vackra uttryck av människor på fototapet. Vackra bilder av människor framför ditt gym, din sjukgymnastikpraktik bara som konst hemma på väggen. Vi har ett separat tema med människor som ämne. Du kan få vackra närbilder av människor eller vackra uttryck. Tänk på anatomiska höjdpunkter, ansikten markerade av tidens gång och människor i vackert upplysta poser. 

Sortera på

15 artiklar

per sida
Den lyckliga familjen
Rijksmuseum
Två dollar
Premium
Barn till havs
Rijksmuseum
Morgontur längs skogen
Rijksmuseum
Slaget vid Waterloo
Rijksmuseum
Avgången från en högtporträtt man från Middelburg
Rijksmuseum
The Skinny Company
Rijksmuseum
Sniper's Dinner
Rijksmuseum
Flodlandskap med ryttare
Rijksmuseum
Rosa i bränningen
Rijksmuseum
Asian Angel
Designer Collection
Sir Edward
Sortera på

15 artiklar

per sida

I vår samling hittar du ett brett utbud av tapeter med målningar av människor

Kända verk av stora konstnärer kan tryckas i naturlig storlek på tapeter. Även andra konstverk av kända personer ingår i vår samling. Både abstrakta och gamla porträtt är vackra på väggen. Vilken är din preferens?

Klassiska verk med människor på dem, såsom målningen "Gunmen's meal" eller "Mona Lisa" är välkända klassiker med människor på tapeter som kan skrivas ut skarpt på tapeter. Skulle du föredra en affischstorlek av en tavla? Välj då en anpassad storlek så kan vi efter detta skriva ut din affisch.

Dessa foton kan användas för den medicinska sektorn men även för andra sektorer. Naturligtvis kan vi också skriva ut egna bilder på fototapet. Eller, om ditt önskade foto inte finns i vår samling, så kan vi att leta efter något som matchar dina önskemål. Kontakta oss gärna för detta.

Människor på skräddarsydda tapeter

När du har gjort ett val av en vacker tapet med människor, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din tapet med folk på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter in i varandra perfekt.

Gällande material på tapeter använder vi endast PVC-fria icke-vävda tapeter. Icke-vävd tapet krymper inte; de ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. De tryckfärger som används är vattenbaserade och luktfria. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leveransen sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring tapeten skriver vi ut 5 cm extra eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeter är därför tryckta 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort överflödet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt i exakt storlek.

Tillbehör till tapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. Då kan du genast börja applicera tapeten när du får din beställning.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat, skulle vi vara glada att höra från dig. Kommer du att skicka oss en bild av resultatet? Eller dela det med oss på sociala medier.