• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Modern designtapet

Moderna tapeter för en futuristisk look. Välj modern tapet med rena linjer eller futuristiska objekt. Moderna tapeter bidrar till en snygg design. Vi har vackra exempel på modern tapet för inspiration. Moderna tapeter i vardagsrummet är lätt att kombinera med olika material som glas, metall och plast. Om du har ett eget foto och vill skriva ut det på tapeter, är detta naturligtvis möjligt. 

Sortera på

27 artiklar

per sida
betongfärger
Färgad marmor
Målade träd
Kvinna med blommor
Röda vågor framför solen
Bohemiskt tryck
Forntida indisk arabesque-konst
Marmorgrön
Abstrakta ränder
Blå marmor
Konkrekt konstverk
Abstrakta rutor
Kvinna med glitter
Målade läppar
Kinesiskt landskap
Röda kvinnors läppar
Montmartre i Paris
Färgglada ögon
Huvud bildat av rök
Ensam tjej i regnet
Kvinna och graciösa grenar
Abstrakt huvud
Abstrakt ansikte
Kvinna med händerna framför ögonen
Målning av en abstrakt kvinna
Vintage sångare
Färgad färg
Sortera på

27 artiklar

per sida

Inom modernismen bröts hundraåriga traditioner från konstvärlden. Modernistiska konstnärer fann originalitet viktigare. Och gick på jakt efter konstens, det personliga uttryckets, formens och färgens väsen för att komma fram till konstens grundvalar. Viktiga förehavanden i modern tid var Kubism, Futurism, Dadaism och Surrealism. Så gillar du abstrakta bilder, rena linjer, drömmande färger, popkonst eller färgglada futuristiska ansikten? Då passar våra moderna fototapeter dig och din inredning perfekt. Och på grund av mångfalden i vår moderna samling kan du gå i alla riktningar. Modern fototapet är lätt att beställa online på Tapet.com. Om du letar efter andra bilder, vänligen meddela oss och vi kommer att söka efter en åt dig. Vi har också samtida mönster såsom trä tapeter ,betong  utseende tapeter och skogstapet.  

Skräddarsydd modern fototap et

Om du har gjort ett val av en vacker modern tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med modern konst på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.