• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Lemonwalls tapeter med berg

Vill du förse barnrummet med en tidlös barntapet? Upptäck då Lemonwalls-kollektionen med berg. Dessa abstrakta illustrationer med mjuka, trendiga färger ger en subtil lekfull effekt till barnrummet. Denna tapet med berg finns i mjuka färger som rosa, grönt eller blått. I varje teckning har lekfulla föremål lagts till som gör illustrationen ännu mer livlig: luftballonger, moln eller fåglar; det finns något att upptäcka på varje Lemonwalls-tapet.

Sortera på

20 artiklar

per sida
Sortera på

20 artiklar

per sida

Passar tapeten med berg in i din interiör?

Denna tapet med berg passar in i nästan alla interiörer. Det finns många möjligheter inom färger och illustrationer. Denna tapet med berg är särskilt populär för barnets rum, barnrum eller sovrum. I vårt sortiment hittar du bergen i många olika hårda, ljusa och mjuka färger. Du kan gå i alla riktningar med den. Är din färg inte bland dem? Då justerar vi det gärna åt dig. Finns det mycket möbler i din interiör? Vi kan också flytta bergen och andra illustrationer åt dig, så att detta ger en annan effekt och fler element sticker ut utanför möblerna.

Vilken design satsar du på i vilket rum?

Lemonwalls berg i barnets rum? Då kan du satsa på många olika färger med lekfulla illustrationer. Ska du ha ett Lemonwalls berg i sovrummet? Då är landskap i beige ett måste! Beige är en mjuk nyans; Och mjuka toner i ditt sovrum rekommenderas för en god natts sömn. Är barnet inte längre en bebis och går han till barnkammaren? Då är tapeten med kullarna ett populärt val för barnrummet.

Skräddarsydda tapeter Lemonwalls berg

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med berg från Lemonwalls kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.

Du kan också välja Airtex-tapeter. Airtex-tapeter är en finvävd polyesterduk i ett stycke med PVC-beläggning. Som ett resultat är tapeten extremt stark och bilden skrivs ut till de minsta detaljerna. Airtex-tapeter lyser inte. Vår Airtex-tapet har en grå rygg. Detta förhindrar att ojämnheter kommer igenom utskriften.

Eftersom Airtex-tapeter är tryckta i ett stycke kan du tapetsera väggen sömlöst. Du klistrar tapeten i sin helhet på väggen!