• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapet med gamla målningar av gamla mästare

Realistisk fototapet av gamla mästare: det är vad varje konstälskare vill ha på sin vägg. Finns ditt favoritverk av Van Gogh, Rembrandt, Vermeer, Vroom eller Michelangelo redan i vår tapetkollektion? Beställ sedan enkelt och snabbt din egen gamla mästare på väggen på Tapet.com. Och njut av din tapet med ett konstverk av en gammal mästare inom 1-3 arbetsdagar. 

Sortera på

31 artiklar

per sida
Gul mandelblomma
Mandelblomning i natten
Mörk mandelblomma
Ljusfärgad mandelblomma
Mandelblomma med röd färg
Mandelblomma med blå färg
Blossoming Almond Blossom
Mandelblom i blom
Vårens mandelblom
Färgglada mandelblommor
Fototapet Rijksmuseum. Holländska skepp på ett lugnt hav.
Rijksmuseum
Föreställt skogslandskap
Rijksmuseum
Skoglandskap med bpådgårdar
Rijksmuseum
Flodlandskap som ses genom träd
Rijksmuseum
Capriccio med ruiner
Rijksmuseum
Apollo
Rijksmuseum
Flodlandskap
Rijksmuseum
Interiören i Cunerakerk i Rhenen
Rijksmuseum
Vinterlandskap
Rijksmuseum
stilleben med skogsjordgubbar
Rijksmuseum
Guldfinken
Rijksmuseum
Kycklingar och ankor
Rijksmuseum
flicka och av frukter med några blommor
Rijksmuseum
En vätning vid Abcoude
Rijksmuseum
Kvinna som läser ett brev
Rijksmuseum
Flicka med pärlan
mjölkpiga
Rijksmuseum
Nattvakten
Rijksmuseum
Stålmästarna
Rijksmuseum
Mjölkflickan och mandelblomman
Designer Collection
Night Watch - Artistic Lab
Designer Collection
Sortera på

31 artiklar

per sida

Mästerverk på tapet

En gammal mästare på din vägg. Det är inte för alla. Eller är det? Med tapet från Wallgroup.com är det mästerverk på din vägg så ordnat. Du får en vacker målning, ritning eller tryck på väggen hos en europeisk målare som arbetade mellan 1300-talet och 1800. Bakgrundsbild en hel vägg eller välj en tapetcirkel om du vill ha en mer subtil strategi. Eller pimpa upp en dörr eller ett skåp med den gamla herr tapeten. Som en sann konstälskare kan du njuta av ett vackert konstverk på din vägg inom tre arbetsdagar. Satsar du på The Goldfinch, River Landscape eller flicka med pärlan?

Letar du faktiskt efter en målning som inte finns i samlingen? Meddela oss gärna och tillsammans letar vi efter det mästerverk du väljer.

Skräddarsydd tapet gamla mästare

Om du har valt en vacker Gamla Mästare-tapet kan du enkelt beställa det online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din fotobakgrund med Old Masters på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.