Rijksmuseum-tapet

Kanske det mest kända museet i Nederländerna: Rijksmuseum. Med målningar som Nattvakten, mjölkpiga och Van Goghs självporträtt,lockar Rijksmuseum tusentals besökare från hela världen varje år. Wallgroup.com samarbetar med Rijksmuseum och har därför kunnat lägga till dussintals målningar i sin tapetkollektion. Har du alltid drömt om en Johannes Vermeer, Rembrandt eller Jan Steen på din vägg? Välj sedan en av målningarna från vår samling och få den tryckt med knivskarp tydlighet på Rijksmuseums tapeter. Du kommer att ha ditt mästerverk hemma inom 1-3 arbetsdagar.

Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
 1. 19
 2. 14
 3. 19
 4. 20
 5. 7
 6. 10
 7. 8
 8. 3
 9. 26
 10. 36
 11. 6
 12. 7
 13. 2
 14. 11
Orienteringar
 1. 42
 2. 29
 3. 4
Typ
 1. 84
 2. 5
Sätt stigande sortering

91 artiklar

Italienska landskap med parasoll tallar
Den lyckliga familjen
Blomsterarrangemang
Sätt stigande sortering

91 artiklar

Rijksmuseum-tapet

NJUT AV RIJKSMUSEUMS MÅLNINGAR HELA ÅRET

Med Rijksmuseums tapeter kan du njuta av målningar av gamla mästare varje dag. Välj en målning från vår omfattande samling av Rijksmuseum tapeter. Utan att behöva betala miljoner för det kan du få en av de mest kända målningarna i världen att hänga i ditt hem. I form av tapeter. På väggen, på dörren eller i ett skåp.

SKRÄDDARSYD RIJKSMUSEUM-TAPET

När du väl har valt en vacker Rijksmuseum-tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din fototapet och målning från Rijksmuseum på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.