• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Stilleben och blomtapeter

Det är som om tiden står stilla ett ögonblick när man tittar på stilleben med blomtapet. Blommorna blommar vackert. Behåll deras färg och form. Varje ögonblick av dagen. Stilleben och blomtapet blir aldrig tråkigt. Välj en mörk bakgrund så att blomtapeten verkligen sticker ut. Om rätt stilleben med blommor inte finns med, kontakta oss. Vårt designteam kan sedan arbeta med dig för att hitta en lämplig bild för fototapeten.

Sortera på

27 artiklar

per sida
stilleben med blommor och en klocka
Rijksmuseum
Blombukett
Rijksmuseum
Blommastilleben
Rijksmuseum
Vas med blommor, Jan Davidsz
Rijksmuseum
Wan-Li vas med blommor
Rijksmuseum
Vas med blommor
Rijksmuseum
stilleben med en bukett under utveckling
Rijksmuseum
Rosor i en vas i glas
Rijksmuseum
Blommor
Rijksmuseum
Färgglad bukett av blommor
Premium
Färgglad bukett av blommor
Premium
Generös blombukett
Premium
Blombukett i glasvas
Premium
Stilleben med blommor
Premium
Pittoresk vas med blommor
Premium
Pittoreska blommor
Premium
Blommor i klassisk vas
Premium
Sammansatta knoppande vallmoar
Premium
Pittoresk blombukett
Premium
Simply Cosmos Flowers
Designer Collection
Flower Grenade
Designer Collection
Sortera på

27 artiklar

per sida

Inspiration för din stilleben med blommor-tapet

You always do well with flowers in your interior. Dry flowers, a field bouquet or how about a flower print on your wallpaper. Flowers brighten up your entire interior. Prefer not a whole wall with flower wallpaper? Then wallpaper part of the wall or choose a wallpaper circle / clock with a still life with flowers. This way you can create a romantic touch in your home. 

Det är alltid snyggt med blommor i din interiör. Torra blommor, en fältbukett eller vad sägs om ett blomtryck på din tapet. Blommor lyser upp hela din interiör. Föredrar du inte en hel vägg med blomtapet? Tapetsera då en del av väggen eller välj en tapetcirkel/klocka med ett stilleben med blommor. På så sätt kan du skapa en romantisk touch i ditt hem.

Stilleben med blommig tapet efter mått

Om du har valt ett vackert stilleben med blommig tapet kan du enkelt beställa det online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart arbeta med din tapet. Vi skriver ut din fototapet med målning på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.