• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Har du alltid velat ha en målning av Vincent van Gogh? Nu kan du fixa det mycket billigt med vår Van Gogh-tapet. Målaren som är känd för sitt öra. Men lyckligtvis ännu mer för sina målningar, som potatisätaren, Stjärnenatt och Vetefält med kråkor. Du hittar hans målningar i olika museer, men snart Kanske du också hittar dem på din vägg. Eftersom Wallgroup.com nu också har lagt Vincent van Gogh-tapeter till sin samling.

Filter products

2 artiklar

per sida
Målad mandelblomma (Van Gogh)
Målad mandelblomma (Van Gogh)
Startpris
189,00 kr
/ m2
Beställning
Självporträtt Van Gogh
Självporträtt Van Gogh
Startpris
189,00 kr
/ m2
Beställning
Rijksmuseum

2 artiklar

per sida

Ett del av konsthistorien med van Gogh-tapeter

Vincent Willem van Gogh var en holländsk målare. Och hans verk faller under postimpressionismen, en konströrelse på 1800-talet. Van Gogh betraktas som en av 1800-talets största målare. Men detta erkännande kom senare. Nu har han till och med sitt eget museum i Amsterdam. Målningar av Van Gogh, som självporträttet och Mandelblomster, kan nu också skrivas ut på fototapet. Välj en Van Gogh-tapet från vår samling eller fråga vårt designteam om de kan hjälpa dig att hitta rätt Van Gogh-tapet för ditt hem.

Skräddarsydd van Gogh-tapet

När du väl har valt en vacker Van Gogh-tapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din fototapet med en målning av Vincent van Gogh på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter perfekt ihop.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.