• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med människor

Möjligheterna med människor på tapet är oändliga! Olika konstverk med människor från 16-talet kan skrivas ut på fototapeter. Dessa konstverk ser vackra ut i en hall eller korridor. Denna tapet kan också användas för affärsändamål i väntrum eller i hallen i en reception.

Sortera på

16 artiklar

per sida
Avgången från en högtporträtt man från Middelburg
Rijksmuseum
The Skinny Company
Rijksmuseum
Sniper's Dinner
Rijksmuseum
Flodlandskap med ryttare
Rijksmuseum
Rosa i bränningen
Rijksmuseum
Två dollar
Premium
Två dollar mönster
Premium
Den lyckliga familjen
Rijksmuseum
Barn till havs
Rijksmuseum
Morgontur längs skogen
Rijksmuseum
Slaget vid Waterloo
Rijksmuseum
Sortera på

16 artiklar

per sida
Or choose from one of the following themes

Skräddarsydda tapeter med människor

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med människor eller med en person, kan du enkelt beställa den online. När vi har mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren flyter perfekt in i varandra.

Som tapet använder vi endast PVC-fria non woven-tapeter. Non woven-tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leveransen sker inom 5 dagar.

Observera! Vi trycker 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort överflödig tapet. Avmarkera det här alternativet för att få tapeten tryckt exakt i storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild på resultatet? Eller delar du det med oss på sociala medier?