• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter Astronomi

Är ditt barn en riktig André Kuipers i vardande? Och kan han inte få nog av stjärnor, planeter och astronauter? Då är rymdtapeter precis vad du är ute efter för barnrummet. Upptäck möjligheterna med tapeter på Tapet.com och ge sovrummet en lyckad makeover. Från glada utskrifter till verklighetstrogna fototapeter av rummet. Med vår rymdtapet kan du gå åt alla håll. På så sätt hittar du alltid något för alla.

Sortera på

14 artiklar

per sida
Arch's Gallery
Designer Collection
Nariga lighthouse
Designer Collection
Stars in the night
Designer Collection
Sortera på

14 artiklar

per sida

Rymdtapeter med härliga tryck

Rymdtapeter finns i alla former och storlekar. Vad sägs om glada bilder, som de av Bumba i rymden, ett rymdlandskap med stjärnor och planeter, eller djur på rymdutforskning? I vårt sortiment hittar du även en rymdtapet med färgglada rymdmän och mönstrade tapeter med gosiga moln, planeter, månar och stjärnor. Även dinosaurier och pingviner flyger genom rymden om det är upp till vår rymdtapet. Varje rymdtapet har olika färger. Vi har kombinationer av blått och gult, lila och rosa, svart och vitt. Och allt tillsammans.

Realistisk fototapet av rymden

Också coolt: realistisk fototapet av rymden. Du kan till exempel tänka dig en bild av Vintergatan i naturlig storlek. Med vackra galaktiska färger som mörkblått, lila och guld och blinkande stjärnor på himlen. Eller ett foto av soluppgången i rymden. Men bilden av jorden från en rymdstation finns också som fototapet. Som en magisk galax och en bild av en orange planet. Med fototapeter av rymden kommer din son eller dotter att känna sig som en astronaut varje dag.

Att styla rymdtapet

Rymdtapeter kommer först till sin rätt om du applicerar bra styling. Speciellt när du använder tapeten i barnkammaren är det trevligt att förlänga temat hela vägen. Med ett påslakan från rymden, glöd i mörkrets stjärnor i taket och söta gosedjur av månar, planeter och stjärnor. Vidare är det alltid en bra idé att välja en färg från rumstapeten och få detta avspeglat på flera ställen. Måla till exempel en vanlig vägg i samma färg, häng gardiner i samma färg eller lägg ner en matta i samma färg. På så sätt kan du enkelt förvandla din fototapet av rummet till en helhet.