• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med dimmiga landskap

Det är ett vackert naturfenomen som ger de vackraste bilderna: dimma. Och vår samling av fototapeter av en skog i dimman, berg i dimman eller träd i dimman är också så pittoresk vacker. Genom att tapetsera en vägg eller en del av den behöver du inte längre tavla. Med fototapeter av dimma gör du verkligen ett statement i din inredning. Se vårt omfattande sortiment och välj ett exemplar som du gillar.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Dimma fototapeter i alla typer och storlekar

Även om vi ofta ser dimma i Nederländerna en deprimerad dag, har vi mycket mer än fototapeter på en skog i dimman, pillar i dimman och dimma ovanför en brygga på vattnet. Vi har till exempel också färgglada tapeter av berg i dimman med trädens gröna och kvällssolens orange. Tapeter med träd i dimman som bakgrund till det pittoreska Toscana. Och fototapet av en skog i dimman med soluppgången över reflekterande vatten.

Fototapeter skogsdimma styling

Kort sagt: med fototapeter av dimma kan du gå åt alla håll hemma. Placera den i sovrummet, hallen eller kontoret. Eller använd den som ett blickfång i vardagsrummet. Du visar den bästa fototapeten av dimma när du kombinerar den med rätt färger och tillbehör. Använd till exempel naturliga material, som trä, som kombineras med tapeter av träd i dimman. Låt de gröna tonerna komma tillbaka i till exempel gardinerna och kuddarna i soffan. Och ge de omgivande väggarna en klick färg i en subtil färg som olivgrön eller ökensand, så att allt håller sig fint i balans.

Dimmtapet specialtillverkade

Om du har valt en vacker dimmtapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi tagit emot din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta åt dig. Vi trycker din saknade tapet på våra storformatsskrivare. Vi trycker en bild i ett stycke, så att mönster smälter in perfekt i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fri non-woven tapet. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på vardagar och leverans inom 1-3 dagar.

Var uppmärksam! Vi trycker normalt 5 centimeter extra runt om eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.