• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med en grotta

De är äventyrliga, mystiska och till och med lite konstiga. grottor. För många människor ett måste under en semester eller resa hemma eller utomlands. Men vad händer om vi säger till dig att du inte behöver gå för att se en grotta? Med tapeter från en grotta tar du helt enkelt in detta naturfenomen i ditt hem! På Mural.com hittar du olika typer av grotttapeter. Bli överraskad av möjligheterna för tapeter till en grotta i vårt sortiment och välj ett exemplar som du gillar.

Sortera på

22 artiklar

per sida
The cathedral room
Designer Collection
Asturias
Designer Collection
Cathedral Cove
Designer Collection
Sortera på

22 artiklar

per sida

Olika slags tapet med grottor 

Tapeter på en stor du har i alla former och storlekar. Det bevisar vi bara alltför gärna med vårt varierade utbud av grotttapeter. Så här har vi en drömsk fototapet med grottor under vatten, där du till och med ser koraller och  fiskar. Coolt också: grotttapeter från området. Som om du ser dig omkring från en grotta. Över vattnet, klipporna och en vacker stjärnhimmel. Slutligen är tapeten till en isgrotta en tillgång för ditt hem. Hittar du inte din favorit grotttapet? Ta då en titt i ditt eget fotoarkiv. Du kan få bilder av bra kvalitet förstorade till fototapeter i naturlig storlek på väggen. Hur coolt är inte det?

Att styla tapeter med grottor

Skulle du vilja hänga tapeter från en grotta i ditt hus, men är du fortfarande osäker på hur du bäst stylar den? Vi ger dig gärna några tips! För fototapeter av grottor är det ofta äventyrliga tapeter som kräver relativt mycket uppmärksamhet. Det är därför lämpligt att hålla resten av rummet lite tystare. Så att den blir ett riktigt blickfång i din inredning. Du kan också överväga att använda element från tapeten i en grotta. I alternativen från vårt sortiment kunde du få färgen blå. Bearbeta sedan detta i dekorativa kuddar i soffan, välj matstolar med liknande färg eller ställ till exempel vackra rustika ljus. På så sätt kan du göra din inredning till en hel igen med grotttapeten.

Tapet med grottor specialtillverkade

Om du har valt en vacker tapet med en grotta kan du enkelt beställa den online. När vi mottagit din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta med din tapet. Vi trycker din grottatapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster flyter in i varandra perfekt.

Som tapet använder vi endast pvc-fria fibertapeter. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på arbetsdagar och leverans inom 1-3 dagar.

Var uppmärksam! Vi trycker normalt 5 cm extra runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.