• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Tapeter med landskap

Föreställ dig själv i skogen, vid havet eller i djungeln. Välj här din vackra tapet. Var känner du dig helt tillfreds? I en grön skog? Eller föredrar du att drömma dig bort på en vacker vit sandstrand? Välj tapeter på väggen med ett vackert landskap. Vi har valt ut flera tryck för dig att välja mellan. Om du inte hittar landskapet du gillar, låt oss veta vad du letar efter, och vi kommer att söka efter den åt dig. 

Sortera på

Artiklar 1-100 av 299

per sida
Autumn pier
Designer Collection
En liten skogsjö i hedområdet
Premium
Kootwijker sand
Premium
Solig utsikt
Premium
Kvarn
Premium
Spår i Wheatfält
Premium
Träd i dimman
Premium
Träd och gamla träd
Premium
Rostig bro i skogen
Premium
Träbro till och med skogen
Premium
Ö i skogsjön
Premium
Steniga öar i havet
Premium
Ö i havet
Premium
Kuperad väg
Premium
Ett sätt i naturenn
Premium
Solnedgång på en skog
Premium
reflektion i sjön
Premium
Lila ljung
Premium
blommande ljung
Premium
Hedmarker vid soluppgång
Premium
Soluppgång
Premium
Solnedgång i dynerna
Premium
Dimma på hedan
Premium
Måne
Premium
Fåglar vid solnedgången
Premium
Höst i bergen
Premium
Tittar genom bergen
Premium
Vaggar med blå himmel
Premium
Hilled landskap
Premium
Stenar offshore
Premium
Berg i öknen
Premium
Sjö med solnedgång
Premium
Träd i spanskt landskap
Premium
skogen med stenar
Premium
Hav och berg längs kusten
Premium
Kustlinje med hav och berg
Premium
Höga stenar
Premium
Krökt sten i havet
Premium
Fläckad sten i havet
Premium
Vacker solnedgång
Premium
Sortera på

Artiklar 1-100 av 299

per sida

Liggande tapeter i alla former och storlekar

Med vårt breda utbud av landskapsfototapeter reser du över hela världen. Från en stjärnhimmel i Alaska, till Machu Picchu i dimman och en solnedgång på Hawaii. Mer specifikt har vi ett antal vackra exempel på det italienska landskapet. Som en fototapet av en toskansk vingård vid solnedgången, en tapet av ett italienskt landskap med pinjeträd och en pittoresk tapet av ett toskanskt landskap vid soluppgången. Naturligtvis har vi också fototapeter av det holländska landskapet. Bland annat med Texelfyren, en solnedgång i Posbank och en väderkvarn längs vattnet i Kinderdijk.

Vi kan också skriva ut din egen (semester) bild på foto-tapeter. Så ta din semesterkänsla hem med dig. Beställ din fototapet med landskap snabbt och enkelt på nätet.

Fototapeter landskap för olika utrymmen

Fototapet av ett landskap passar bra i olika utrymmen. En drömlik bild som den lila solnedgången med blommade berg, till exempel, ser vacker ut i sovrummet. Precis som fototapeter av Vintergatan, eller tapeten av en dimmig ström. Landskapstapet av Borobudurtemplet, tempel med varmluftsballonger eller ett tempel på Bali är mycket lämpliga för ett yogarum, meditationsstudios, eller någon annan plats du gillar att dra dig tillbaka till. Och de färgglada variationerna klarar sig bra i färgglada inredningsstilar, barnrum eller på annat sätt lika tråkiga utrymmen som skafferi, toalett och vind. Landskapstapeter gör det genast mycket mer mysigt.

Landskapstapeter efter mått

Om du har gjort ett val av en vacker landskapstapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din liggande tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.