Tapeter med landskap

Föreställ dig själv i skogen, vid havet eller i djungeln. Välj här din vackra tapet. Var känner du dig helt tillfreds? I en grön skog? Eller föredrar du att drömma dig bort på en vacker vit sandstrand? Välj tapeter på väggen med ett vackert landskap. Vi har valt ut flera tryck för dig att välja mellan. Om du inte hittar landskapet du gillar, låt oss veta vad du letar efter, och vi kommer att söka efter den åt dig. Vi kan också skriva ut din egen (semester) bild på foto-tapeter. Så ta din semesterkänsla hem med dig. Beställ din fototapet med landskap snabbt och enkelt på nätet.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 236

Sida
Nordljus över ett djupfryst hav och berg
Ko vid soluppgång
Templet i Bali
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 236

Sida
Tapeter med landskap

LIGGANDE TAPETER I ALLA FORMER OCH STORLEKAR

Med vårt breda utbud av landskapsfototapeter reser du över hela världen. Från en stjärnhimmel i Alaska, till Machu Picchu i dimman och en solnedgång på Hawaii. Mer specifikt har vi ett antal vackra exempel på det italienska landskapet. Som en fototapet av en toskansk vingård vid solnedgången, en tapet av ett italienskt landskap med pinjeträd och en pittoresk tapet av ett toskanskt landskap vid soluppgången. Naturligtvis har vi också fototapeter av det holländska landskapet. Bland annat med Texelfyren, en solnedgång i Posbank och en väderkvarn längs vattnet i Kinderdijk.

FOTOTAPETER LANDSKAP FÖR OLIKA UTRYMMEN

Fototapet av ett landskap passar bra i olika utrymmen. En drömlik bild som den lila solnedgången med blommade berg, till exempel, ser vacker ut i sovrummet. Precis som fototapeter av Vintergatan, eller tapeten av en dimmig ström. Landskapstapet av Borobudurtemplet, tempel med varmluftsballonger eller ett tempel på Bali är mycket lämpliga för ett yogarum, meditationsstudios, eller någon annan plats du gillar att dra dig tillbaka till. Och de färgglada variationerna klarar sig bra i färgglada inredningsstilar, barnrum eller på annat sätt lika tråkiga utrymmen som skafferi, toalett och vind. Landskapstapeter gör det genast mycket mer mysigt.

LANDSKAPSTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker landskapstapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din liggande tapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.