Fototapet av moln

Du kanske inte tror det, men även moln av tapeter finns i alla former och storlekar. Förutom den kalibrerade fototapeten av vita moln på en blå himmel har vi även tapeter av moln vid solnedgången, molntapeter med ett flygplan och fototapet av moln i gråtoner med flygande svanar. Vidare har vi tapeter av moln ovanför stranden, en vacker fototapet av en stjärnklar himmel och en stor bild av en solros med blå himmel och moln. Tack vare den stora samlingen av molntapeter på Wallgroup.com hittar du alltid något du gillar.

 
Vackra moln
Akvarellmoln moln
Clean Air
Sätt stigande sortering

43 artiklar

Fototapet av moln

FOTOTAPET MOLN I VARJE RUM

Fototapeter av moln passar in i olika utrymmen och med olika inredningsstilar. En drömlik solnedgång, till exempel, ser bra ut i sovrummet. Detsamma gäller för stjärnhimlen och fototapeten på en färgad himmel med moln; du blir spontant lugn när du tittar på den. Molntapeter med blå himmel är perfekt för en babys rum. Den ser söt och även en touch sago-liknande. Och samtidigt gör det holländska utseendet av tapeter med moln också den mycket lämplig för landsbygdens stilleben.

MOLNTAPETER STYLING

Med moln av tapeter kan du lysa upp ett rum helt. Du kan tapetsera en hel vägg, eller en del av den. På så sätt bryter man upp en lång vägg eller utrymme och skapar genast mer atmosfär. Med tapeten av en målad himmel, rosa himmel eller solrosen mot en blå himmel, behöver du inte ens en målning längre. Dessa typer av moln på tapeter är pittoreskt vackra i sig. Våra tips för styling av tapeter med moln? Ta en färg från tapeten och låt den dyka upp igen i din inredning. Måla en intilliggande vägg i färgen, köp tillbehör i färgen eller till exempel en matta. På detta sätt kan du göra allt till en enhet.

MOLNTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker molntapet, kan du enkelt beställa den online. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut dina molntapeter på våra storformatskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.