• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapet med Norrsken

Norrskenet är ett extraordinärt naturfenomen. Det uppstår när elektriskt laddade partiklar från solen i vår atmosfär kommer i kontakt med syreatomer och kvävemolekyler. Resmål där man med egna ögon kan se norrskenet ligger huvudsakligen i de norra polarområdena. Tänk Grönland, Kanada och Island. Men de skandinaviska länderna Norge, Finland och Sverige är också kända för det. 

Sortera på

39 artiklar

per sida
Under the Northern Lights
Designer Collection
Sortera på

39 artiklar

per sida

Fototapeter aurora i olika utföranden

På Wallgroup.com hittar du en stor samling Norrskenstapeter. På ett sätt är de alla jämförbara och samtidigt finns det stora skillnader i designerna. Till exempel har vi fototapeter av Norrskenet mellan två fjordar, där de gröna linjerna reflekterar i vattnet. Vi har norrskenet som skiner över en lägereld med silhuetten av barrträd i bakgrunden. Och vi har ett panorama över norrskenet ovanför en stenig kust. Vi har även norrskenstapet i fler nyanser av blått. Till exempel i ljuset ovanför ett snöigt berg, det frusna havet eller mitt på en stjärnhimmel. Med en vacker fototapet av norrskenet kan du också lägga till ditt eget sovrum på den listan.

Styling auroratapeter i din inredning

Norrskenstapeter passar perfekt för ett sovrum, tuffa pojkrum eller ett skandinaviskt vardagsrum. Du kan placera fototapeter av norrsken över en hel vägg, eller använda den för att bryta upp en lång vägg. Införliva tapeten i ditt rum genom att även matcha resten av din inredning med den. Du kan till exempel tänka på en mörkgrön vägg, mörkgröna gardiner och ett svart skrivbord med en grön bordslampa.

Genom att returnera element från fototapeten av Aurora, kan du göra hela utrymmet till en helhet. Var noga med att inkludera några romantiska element, som en motsvarighet till de coola färgerna. Som en krans av ljus som representerar stjärnhimlen, ett fårskinn av falsk päls som passar den skandinaviska livsstilen eller en fint virkad pläd för över soffan eller sängen.

Auroratapet gjord för att mäta

Om du har gjort ett val av en vacker aurora-tapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi kommer att skriva ut din aurora tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

Tapettillbehör

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

Nöjd?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss på sociala medier.