Tapet med palmer

Letar du efter ett riktigt blickfång i din inredning? Då är våra fototapet med palmer verkligen något för din vägg. Denna trendiga tapet går perfekt med en tropisk botanisk look och ger mycket värme och atmosfär i rummet. Vänta inte längre på semestern till en strand med palmer, men ta med den tropiska atmosfären in i ditt hem själv. Från djupa mörkgröna nyanser till en vacker svartvit tapet, Fototapeter har något för varje rum och smak.

Klart blått hav
Strimlade palmer
Nedre vy av palmer
Sätt stigande sortering

40 artiklar

Tapet med palmer

SKAPA TROPISKA ATMOSFÄRER MED VÅR PALMTAPET

Vore det inte underbart att vakna upp varje dag med utsikt över den vita stranden, med böljande vågor och en mjuk sommarbris? Med vår palmtapet kan du föreställa dig själv varje dag på en tropisk ö, där du kan njuta för dig själv i all oändlighet. Kombinera tapeten med vackra mjuka toner och dina favoritväxter för att slutföra den. Oavsett om du vill ha en strand full av palmer eller palmer i solnedgången. Du är säker på att hitta den tapet du söker i vårt sortiment.

FÖREDRAR DU FOTOTAPETER MED PALMER I SVART OCH VITT?

Är de ljusa färgerna på palmtapeten inte riktigt din grej? Skapa då en imponerande vägg med våra fototapeter med palmer i svart och vitt. Detta kommer att ge din inredning en exotisk touch och du kommer att njuta av ditt eget tropiska paradis. Naturen går aldrig ur modet, så oavsett vilken fototapet med palmer du väljer, kan du vara säker på att njuta av den i många år framöver.

PALMTAPET EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker palmtapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut dina palmer tapeter på våra storformatsskrivare. En bild blir ett stycke, så att mönster stöter på varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.