Fototapet av sjöar

Havet är där jag vill vara, vacker, mystisk, vild och fri. Det är bara ett citat som visar hur vackert vatten - eller i detta fall havet - kan vara. Du kan titta på det i all oändlighet och alla möjliga saker händer. Där reflekterar solnedgången i havet, sedan simmar en svan över sjön och sedan hänger dimman i en bäck igen. Det är just därför vi på Wallgroup.com älskar att tapetsera sjöar och vatten. Oavsett om du letar efter fototapeter av havet, äventyrliga vattenfallstapeter, eller drömmande fototapet av en sjö: har du kommit till rätt ställe.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 184

Sida
Djungel vattenfall
Detaljerat litet vattenfall
Gammal fiskebåt, måsar, skog och hav
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 184

Sida
Fototapet av sjöar

TAPETER FRÅN HAV, VATTENFALL OCH SJÖ

Vi har inte bara en stor variation av typer av vatten, utan även i tapetens färgpaletter. Till exempel är vattenfallstapet i djungeln lite mer grön. Precis som fototapeten av norrskenet mellan två fjordar, fototapeter av en sjö i dimman, och trycket av en sommardag i Venedig. Fototapeter av havet, tropiska laguner och stränder i Thailand innehåller främst nyanser av blått. Och tapeten av en brygga vid solnedgången, en svan på en sjö i en höstmiljö och den fotografiska tapeten av en sjö längs vägen innehåller varma toner. Som rosa, orange och rött.

FOTOTAPETER AV VATTENSTYLING

Väljer du fototapeter av havet, tapet av ett vattenfall eller fototapet av en sjö? Då kan du i många fall enkelt kombinera dem. Vårt gyllene tips: ta en eller flera färger ur trycket och låt dem dyka upp igen i resten av din inredning. När det gäller fototapeter av havet på en tropisk destination, till exempel, kan du ta turkos som utgångspunkt. Köp ett påslakan i samma färg, dekorativa kuddar i soffan, eller en vacker lampskärm. På så sätt kan du enkelt skapa en helhet och dina fototapeter av havet kommer att se ännu bättre ut.

SJÖTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker havet tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning, kommer vi att börja arbeta med din tapet. Vi skriver ut din sjö tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.