Sommarfototapeter

Ta in sommaren i ditt hem med vackra fototapeter med somriga bilder. Välj foton med viftande palmer på en vit strand, glada ananaser eller en vacker solig skog. Vi skriver ut alla våra tapeter på icke-vävda tapeter och skär den till storlek. Non-woven tapeter rivs inte upp och är lätta att applicera. Välj en bild och fyll i höjd och bredd på din vägg. Markera sedan den del av bilden som du vill ha utskriven. Ytterligare kommentarer kan anges i det tillhandahållna fältet. Slutförsedan beställningsprocessen.

Betesmark vid solnedgången
Gammalt olivträd
Panorama- foto av en tropisk skog
Sätt stigande sortering

44 artiklar

 Sommarfototapeter

PIGGA UPP DITT HUS MED SOMMARTAPET

Tapeter har mycket inflytande på utseendet på din inredning. Vill du ha lite mer färg i vardagsrummet? Sedan lysa upp din vägg med en sommarfototapet. En färgstark strand, ett sädesfält eller kor på ängen, tänker du sommar. På sommaren känner vi oss ofta bättre i vår hud, eftersom vi får mer D-vitamin. Detta gör att vi känner oss lyckligare, du har bättre koncentration och bli kär snabbare. En känsla vi gillar att hålla fast vid året runt. Med vår sommartapet i ditt hem kommer du alltid att njuta av sommarvädret, även på vintern.

FOTOTAPETER AV ETT SOMMARLANDSKAP

Med våra fototapeter av ett sommarlandskap kan du lysa upp ett utrymme helt. Tapetsera hela väggen eller bara en del av den och omedelbart skapa mer atmosfär. I vårt sortiment hittar du en lämplig tapet för varje vägg. Vill du kombinera sommartapeten med resten av din inredning? Låt färgerna från tapeten återkomma i andra element, som dekorativa kuddar, en vas, en lampskärm eller annan dekoration. Upptäck vårt breda utbud av sommarfototapeter och ge ditt rum en makeover.

SKRÄDDARSYDDA SOMMARTAPETER

Om du har gjort ett val av en vacker sommartapet, kan du enkelt beställa den på nätet. Så snart vi har fått din beställning kommer vi att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din sommar tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren löper in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.