Fototapet med träbryggor

Det är något drömskt med en brygga. När du blickar över vattnet kan du låta dina tankar flöda. Du kan fantisera om en äventyrlig segelresa jorden runt, förundras över fåglarna som flyger fritt och drömma dig bort vid tanken på tropiska platser. Det är just därför vi är så förtjusta i fototapeter av byggnadsställningar. Med byggnadstapeter får du in den där underbara känslan av lugn och äventyr i ditt hem. En fantastisk atmosfär för vardagsrummet, sovrummet eller hallen.

 
Båt vid bryggan
Öde brygga
Autumn feeling
Sätt stigande sortering

41 artiklar

Fototapet med träbryggor
 

Stort utbud av bryggtapeter

Letar du efter fototapeter av en byggnadsställning? Då har du kommit till rätt plats på Mural.com. Vi har ett brett sortiment av ställningstapeter. Varierande från en övergiven brygga i svart och vitt, till tapeter från en brygga på en tropisk ö, där man blickar ut mot det blå havet och vackra båtar. Men även fototapet av en brygga i solnedgången på en sjö. En vacker bryggtapet med fåglar ovanför havet. Och tapeter från en brygga mellan de dimmiga bergen. Tack vare vårt breda sortiment kommer du säkert att hitta ett passande exemplar för ditt hem.

Att styla fototapet med bryggor

Tapeter av bryggor är lämpliga för olika boendeutrymmen. Välj en som du gillar och samordna den med resten av din inredning. Till exempel genom att returnera element från ställningstapeten. Tänk på ett soffbord i trä, ockra gula kuddar om du väljer ett tryck med solnedgången, eller azurblå accessoarer om du går för tapeter från en brygga på en tropisk ö. Lek också med grönska och placera dyngräs eller en palm i ditt rum. Så här sticker din ställningstapet verkligen ut. 

Träbryggor på tapet specialtillverkade

Om du har valt en vacker ställningstapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi tagit emot din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta åt dig. Vi trycker din ställningstapet på våra storformatsskrivare. Vi trycker en bild i ett stycke, så att mönster smälter in perfekt i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fri non-woven tapet. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på vardagar och leverans inom 1-3 dagar.

Var uppmärksam! Vi trycker normalt 5 centimeter extra runt om eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.