• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Fototapeter med trästolphuvuden

Alla som älskar havet, vattnet och den holländska kusten kommer utan tvekan att känna till dem: höghuvudena på de sista metrarna från havet till stranden. Ursprungligen tänkt att bekämpa erosion av kusten, numera är det mer en symbol för en sommardag vid havet, en blåsig strandpromenad eller - lite poetiskt - världens undergång. Men ännu viktigare är att de är väldigt fotogena och därför producerar vackra pilhuvudtapeter.

Sortera på

32 artiklar

per sida
Sortera på

32 artiklar

per sida

Stort utval av stolphuvudtapet

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja appliceVi har ett brett utbud av fototapeter av stolphuvuden på Muur. Tänk på de tre trästolparna i solnedgången med varma färger, stolphuvuden i Östersjöns skymning med dimma och mossiga stolphuvuden i vattnet. En häftig bild är också fototapeten av stolphuvuden som är tagen lite ovanifrån. Det är som att se genom ögonen på en mås som flyger längs kusten. Och om våra exemplar inte räcker till för dig kan du även få ett eget foto av stolphuvuden tryckt på en fototapet hos oss. Hur coolt är inte det?

Snygga tapeter i varje rum

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja appliceStolphuvudtapeter passar i princip alla rum. Tänk på vardagsrummet, hallen, sovrummet och till och med det minsta sovrummet i huset: toaletten. Perfekt om du vill skapa strandkänslan och därför bäst kan kombineras med accessoarer och möbler som förstärker den känslan. Tänk på ett träbord, stora snäckor och förstenade sjöstjärnor. Men också sandfärgade mattor, flätade lampskärmar och en hängmatta eller gungstol av vitt rep. Texel har inget med saken att göra!

Stolphuvudtapet specialtillverkad

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja appliceOm du har valt en vacker stolphuvudtapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi tagit emot din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta åt dig. Vi trycker dina stolphuvudtapeter på våra storformatsskrivare. Vi trycker en bild i ett stycke, så att mönster smälter in perfekt i varandra.

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja appliceDessutom använder vi endast PVC-fri non-woven tapet. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på vardagar och leverans inom 1-3 dagar.

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja appliceVar uppmärksam! Vi trycker normalt 5 centimeter extra runt om eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.