• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Vinterlandskap på fototapet

Varm choklad med vispgrädde, tjocka tröjor och julbelysningen på. Vintern är såklart den perfekta årstiden för detta. För att fullända atmosfären hittar du ett brett utbud av vintertapeter på Tapeten.com. Extremt lämplig för de riktiga vinterfantasterna, som aldrig kan få nog av den kallaste årstiden. Med snötapeter kan du få in vintern i ditt hem permanent och du kan kokongera i soffan eller i sängen oavsett årstid. 

Sortera på

55 artiklar

per sida
Badain Jaran Desert
Designer Collection
Hogwarts uttrycka
Designer Collection
Stars in the night
Designer Collection
Snötäckt Central park
Designer Collection
Vinter solnedgång
Designer Collection
Sailing To The Fog
Designer Collection
Krossande is på Ijsselmeer
Premium
Vinter sjö
Designer Collection
Emerald Sunrise II
Designer Collection
Bergstoppar i Dolomiterna
Premium
Övergivet vinterlandskap
Designer Collection
In the Winter
Designer Collection
Frysta gräs
Premium
Ek på vintern
Designer Collection
Lying vit skotsk höglandare
Designer Collection
Snowy Highland cow
Designer Collection
Winter scenery
Designer Collection
Sortera på

55 artiklar

per sida

Vintertapeter i alla former och storlekar

Förutom fototapeter på till exempel vita hästar i snöig miljö, har vi även vintertapeter på en stjärnhimmel i Alaska, norrsken eller ett panorama av snöiga bergstoppar. Därför kan du lika gärna placera vintertapeten i ett vardagsrum som i ett stadigt barnrum, drömskt sovrum eller till exempel arbetsrummet. Titta gärna runt mellan vår tapet av snö, tapet av vinterfjäll eller annan typ av vintertapet. Satsar på att det finns något därinne som du gillar? Men vintertapeter är också mycket lämpliga för älskare av vita inredningsstilar, äventyrare och resenärer.

Att styla vintertapeter hemma

När du väl valt en vintertapet är det dags att styla den ordentligt. Går du för ett ljust rum med mjuka pastelltoner från till exempel vintermorgonens fototapet i fjällen, eller fortsätter du de mörka inslagen från tapeten på en frusen sjö på natten? När du tar med element och färger från tapeten i den vidare inredningen av ett rum ser du till att allt blir ett igen. Tänk till exempel på en färg på de omgivande väggarna, fårpäls på golvet eller dekorativa kuddar på soffan. På så sätt kommer din vintertapet att se ännu vackrare ut!

Vintertapeter specialtillverkade

Om du har valt en vacker vintertapet kan du enkelt beställa den online. Så fort vi tagit emot din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta åt dig. Vi trycker din vintertapet på våra storformatsskrivare. Vi trycker en bild i ett stycke, så att mönster smälter in perfekt i varandra.

Dessutom använder vi endast PVC-fri non-woven tapet. Fibertapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcken som används är vattenbaserade och luktfria. Tillverkning sker inom 24 timmar på vardagar och leverans inom 1-3 dagar.

Var uppmärksam! Vi trycker normalt 5 centimeter extra runt om eftersom väggar inte alltid är raka. Fototapeten trycks därför 10 centimeter bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera detta alternativ för att få tapeten utskriven exakt i storlek.