• Egen produktion och skräddarsydda fototapeter
  • Miljövänligt och luktfritt fototapet
  • Leverans inom 5 dagar

Gaming fototapeter

Är du en riktig spelare? Du är inte ensam. Det här är du med minst 1 miljon andra människor i vårt land. Och vilken spelare vill inte ha sitt eget spelrum? Förutom möblerna är dekorationen också viktig. En färgpalett i ett spelrum består ofta av svarta, mörkgrå och neonfärger. Det gyllene tipset finns här: när du utformar ett spelrum, tänk på orden Neon, Hexagons, Virtual reality, Futurism, Technology och 3D.

Sortera på

46 artiklar

per sida
Sortera på

46 artiklar

per sida

Vad ska du tänka på när du inreder ditt spelrum?

När du dekorerar ditt spelrum måste du ta hänsyn till många saker. På så sätt tar du hänsyn till din inredning som skrivbord, kontorsstol och skärmar, men atmosfären och belysningen är också viktig. Du föredrar att inte ha dagsljus och belysning på dina skärmar. Du kan placera dina skärmar långt borta från fönstret. Tapeten med Luminous Hexagons är mycket populär bland spelare. De ger inte riktigt ljus, men de ger effekten och en atmosfär. Speciellt om det finns en lampa eller lite dagsljus som lyser på den. Vi har hexagonerna i många olika färger och i 3D. Tips: häng ett fint neonlysrör ovanpå i samma färger som på tapeten.

För att göra spelrummet lite rymligare kan du satsa på lite mer djup. Till exempel har vi den futuristiska hallen eller betongrummet med neonljus.

Som du läser och ser består en färgpalett i ett spelrum ofta av svart, mörkgrå och olika neonfärger. Neonfärger som grön, rosa, lila, blå, röd. Det är också ofta färger som du ser i rymden. Vi har också olika bilder med foton från rymden. Som galaxer eller brinnande kometer.

I vårt sortiment hittar du en hel del tapeter som passar ditt spelrum. Satsa till exempel på det futuristiska rummet med de vackra rosa, lila och blå färgerna.

Virtual Reality i ditt spelrum

Har du inte virtual reality-glasögon, men vill du ha en virtuell verklighet i ditt spelrum? Du kan använda fototapet för att simulera en situation som är så realistisk som möjligt. Med Virtual Reality-tapeten ser det ut som om du är i ett annat rum. Tapeten kan göra dig ännu mer inne i ditt spel. En tapet med ett foto med Virtual Reality bakom skrivbordet och skärmarna ger ännu mer djup runt dina skärmar. Det är som att sugas in i dina skärmar. Om du tycker att det är lite för mycket och intensivt kan du satsa på Virtual reality-landskapet på en vägg bredvid eller bakom din kontorsstol.

SKRÄDDARSYDDA GAMINGTAPETER 

Om du har gjort ett val av en vacker gamingtapet kan du enkelt beställa den online. När vi har fått din beställning börjar vi omedelbart att arbeta med din tapet. Vi skriver ut dina byggnadstapeter på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så att mönstren smälter perfekt in i varandra.

Som tapeter använder vi endast PVC-fria non-woven tapeter. Non-woven tapeter krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätta att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Vi trycker ytterligare 5 cm runt om eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeten är därför tryckt 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du klippa bort detta. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt i storlek.