Arkitekturfototapeter

En övergiven industrifabrikshall, en modern hall eller bara ett vackert torg i Spanien. Vi kan skriva ut all vacker arkitektur åt dig på fototapet. Tapeter med ett arkitekturfoto passar perfekt i en företagsmiljö. En tapet med arkitektur av städer i mötesrummen eller entrén är i själva verket den perfekta entrén. Men naturligtvis, ser arkitekturfototapeter också bra ut på en vägg i ditt  datarum eller sovrum.

 
Husbåtar längs kanalen
Kanalhus Amsterdam
Kanal i Venedig
Sätt stigande sortering

63 artiklar

Arkitekturfototapeter

INSPIRATION FÖR DIN EGEN ARKITEKTURFOTOTAPET

Arkitektur finns överallt. Så du behöver inte åka utomlands på semester för att ta arkitekturbilder. För det finns också något speciellt att upptäcka runt hörnet. Ta din (SLR) kamera och titta på byggnader du cyklar eller åker förbi varje dag från ett annat perspektiv. Kanske du upptäcker ett mönster i fönstren i en skolbyggnad. Eller vad sägs om detaljerna i en metalljärnvägsbro? Fånga den med din kamera och skriv ut den på fototapet. Då kan du njuta av en vacker bit arkitektur på din vägg varje dag. Tapeter med arkitektur av städer och byggnader kan beställas snabbt och enkelt på Wallgroup.com.

SKRÄDDARSYDDA ARKITEKTURTAPETER

Om du har gjort ett val av en vacker arkitektur tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din arkitektur tapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.