Fototapet med broar

Golden Gate-bron, Tower Bridge, Brooklyn Bridge och Erasmusbron. Alla broar som är kända över hela världen för sin vackra arkitektur. De är därför populära objekt att fotografera. Du hittar de mest kända broarna i världen i vår breda samling av tapeter med broar. Men också de vackraste broarna på ännu oupptäckta platser. Välj den bro du vill gå en gång och få den tryckt på fototapeter. Då kan du njuta av dina fototapeter med broar på väggen inom 3 arbetsdagar.

New York stad solnedgång
Sunrise bridge
Gammal pir
Sätt stigande sortering

64 artiklar

Fototapet med broar

BROBYGGARE

Broar förbinder två platser som först faktiskt var åtskilda från varandra. Av denna anledning används ofta broar som symbol för och av coacher och medlare. En fototapet med broar kommer därför att vara perfekt i ett coachrum eller konsultrum. Broar står inte bara för anslutning. Men också för början av ett nytt äventyr. Eller så påminner de dig om en vacker tid. Vad sägs om den mysiga picknicken med familjen mitt i skogen i utkanten av en liten flod. Du kom dit via träbron. Eller Rialtobron i Venedig där du blev förälskad. De stunder du vill ha förevigade för evigt. Fototapeter med broar är den idealiska lösningen. Välj från vår omfattande samling av fototapeter med kända broar eller
ladda upp ditt eget foto med broar. Varje dag kommer du att bli påmind om den speciella tiden när du går in i ditt rum. 

BROTAPETER EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val för en vacker tapet med broar, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att få arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med välkända bryggor på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.