Städer fototapeter

New Yorks skyline eller Roms skyline? Eller kanske du vill vakna upp varje dag i Paris, kärlekens stad. Vacker arkitektur, vacker belysning, vackra städer. Välj en underbar bild av din favoritstad. Vi har en imponerande samling av London, Shanghai, Amsterdam, och många fler städer. Om din favoritstad inte är tillgänglig eller om du har ett eget (semester) foto, vänligen meddela oss. Vi kan skriva ut ditt foto, eller så kommer vi att leta efter en bild av staden som du väljer. Du kan beställa fototapeter med städer enkelt online.

Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 124

Sida
Fototapet New York skyline på natten
En stig genom Central Park
Time square
Sätt stigande sortering

Artiklar 1-100 av 124

Sida
Städer fototapeter

FAVORITSTADEN PÅ VÄGGEN MED STADSFOTOTAPETER

Finns det en stad där ditt hjärta slår snabbare? Prag, New York, Barcelona, Bangkok... Du skulle föredra att åka dit en gång om året. Men med vår stadstapet, är det inte längre nödvändigt. Njut av din favoritstad varje dag med fototapetstäder på din vägg. Tapetsera en eller flera väggar, en dörr eller garderob med stadstapet och gå varje dag på de vitblå gatorna i Santorini eller på kedjebron i Budapest. Utan att behöva stiga på ett flygplan. Lätt och mycket billigare: fototapetstäder från Wallgroup.com

SKRÄDDARSYDD STADSTAPET

Om du har gjort ett val av en vacker stad tapeter, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning kommer vi omedelbart att börja arbeta på din tapet. Vi skriver ut din stadstapet på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter in i varandra perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.