Tapet med trappor

Tapetsera dina trappor med fototapeter eller en trappa på fototapet. Du kan göra båda. Vi trycker de mest ståtliga, äventyrliga eller kusliga trapporna för dig på fleecetapet. Med en snidad trappa mitt i naturen skapar du en helt annan atmosfär i ditt hem än med en betongtrappa i ett gammalt sanatorium. Är du team  natur  eller team  industriella?

 
Djup
Rom på morgonen
Piazza Venezia
Sätt stigande sortering

23 artiklar

Tapet med trappor

Redo att ta ett steg längre med ditt val av fototapet? Välj då vår fototapet med trappor. Vår omfattande samling av trapptapeter har mönster för varje interiör. Välj en trappa där du kan se utsikten när du går ner. Eller en trappa där du tittar ut på slutdestinationen. Oavsett vilka tapeter du väljer, tar du alltid ett steg framåt med ditt val.

TAPETER MED TRAPPOR EFTER MÅTT

Om du har gjort ett val av en vacker tapet med trappor, kan du enkelt beställa den på nätet. När vi har fått din beställning, kommer vi omedelbart att arbeta på din tapet. Vi skriver ut din fototapet med trappor på våra storformatsskrivare. En bild skrivs ut i ett stycke, så mönstren smälter ihop perfekt.

Vi använder endast PVC-fri icke-vävd tapet. Icke-vävd tapet krymper inte, ger ett knivskarpt tryck och är lätt att applicera. Bläcket som används är vattenbaserat och luktfritt. Produktionen sker på arbetsdagar inom 24 timmar och leverans sker inom 1-3 dagar.

Notera! Runt omkring trycker vi 5 cm extra eftersom väggarna inte alltid är raka. Fototapeter skrivs därför ut 10 cm bredare och högre. Efter tapetsering måste du skära bort den delen. Avmarkera det här alternativet om du vill att tapeten ska skrivas ut exakt efter storlek, men observera att väggarna inte alltid är 100% raka!

TAPETTILLBEHÖR

Glöm inte att beställa rätt verktyg. När du sedan får din beställning kan du omedelbart börja applicera tapeten.

NÖJD?

Om du är nöjd med ditt resultat vill vi gärna höra från dig. Skickar du oss en bild av resultatet? Eller så kan du dela det med oss ​​på sociala medier.